Předvánoční zpověď Michaely Dolinové: Utajený otec z Bolívie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Předvánoční zpověď Michaely Dolinové: Utajený otec z Bolívie!

Pohřeb Ladislava Županiče - Michaela Dolinová
Pohřeb Ladislava Županiče - Michaela Dolinová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Prozradila dávné rodinné tajemství! Herečka a moderátorka a také někdejší televizní rosnička Michaela Dolinová (59) sice prožila šťastné dětství s maminkou lékařkou v Třinci, jenže otce, bolivijského studenta, nikdy nepoznala.

Narodila se 16. března 1964, devět měsíců poté, co její maminka prožila románek se zahraničním studentem z Bolívie. Ten se ale k dceři nehlásil a po škole se zase vrátil domů, do Jižní Ameriky. „Nikdy jsem ho neviděla a ani se s ním nesetkala. Ale věděl o mně, dokonce jsme si psali, nejprve poštou a potom na Facebooku. Byl to lékař, stejně jako maminka,“ prozradila herečka v pořadu Kápni božskou.

Rodinné tajemství Michaely Dolinové: Otce jsem nikdy nepoznala! Nechtěl se setkat!

Video se připravuje ...

Pro Míšu je stále záhadou, proč, když si psali, její táta zájem o osobní setkání neprojevil. „Navrhovala jsem, že bysme se mohli potkat, ale bez odezvy. Čekala jsem, že mi třeba bude navrženo, abych za ním třeba přijela, ale také ne,“ konstatovala Dolinová. „Myslím, že před rodinou tajil, že ještě v Česku existuji já,“ dodala. Otci přitom jasně dávala najevo, že od něj nic nepožaduje.

 „V době, kdy jsem byla hodně v novinách a médiích, jsem mu posílala články o sobě, aby viděl, že se mi nežije špatně a že stojím na vlastních nohou, ale ani tehdy nebyl zájem mě poznat nebo se o mně dozvědět víc. Člověka to mrzí,“ krčila herečka rameny.

Michaela Dolinová a vrcholová politika: Dalo mi velkou práci se zklidnit

Video se připravuje ...

Nakonec i to křehké a jediné pouto, které ti dva měli přes sociální sítě, prasklo. „Už nejsme ve spojení. On se z Facebooku odmlčel a já nevím, jak mám zjistit, co se stalo. Myslím, že by mu bylo asi 87 let, takže netuším, jestli je ještě naživu,“ dodala Míša.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.