Srážka s realitou pro Bagárovou: Problém s Ruminkou jí trhá srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Srážka s realitou pro Bagárovou: Problém s Ruminkou jí trhá srdce

Oslava 3. narozenin dcery Bagárové Ruminky
Oslava 3. narozenin dcery Bagárové Ruminky (Instagram)

Dcera Moniky Bagárové (29) a Makhmuda Muradova (33) má za sebou první velký milník v životě. Nastoupila totiž do školky, kde tráví čas se svými vrstevníky. Bez pláče se to ale neobejde ani na jedné straně. 

Dosavad Monika Rumince přizpůsobovala svůj pracovní harmonogram, jenže jednou to muselo přijít a jak sama zpěvačka přiznala, nejde to bez problémů. Rumia totiž ve školce často pláče, což dohání k slzám i jí samotnou.

Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem!

Video se připravuje ...

„Většinou jsou dětičky po odchodu rodičů za pět minut vysmáté a spokojené. U nás je to trochu jinak, svoji práci dokážu maximálně přizpůsobit Rumince, ale cítila jsem, že už potřebuje kolektiv dětí, režim a hrát si se svými vrstevníky,“ svěřila se Bagárová na sítích.

Na nový režim si obě zatím zvykají. Náročné je v tuto chvíli sladit vstávání a usínání. „Někdy ji budím 40 minut. O půl 9 chodí spinkat, ale když po školce usne na 3 hodiny, tak jako ve čtvrtek, tak večer usne ve 22:30. Co mám dělat, když odpoledne pláče, že chce spinkat," krčí rameny. Věří však, že jde o dočasné problémy, které se časem podaří vyladit. Ruminka je totiž jinak ve školce šťastná. 

Český Slavík 2023: Sestra Moniky Bagárové Natálie

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.