Co to jen udělala? Z rozhodnutí Bagárové jde hlava kolem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co to jen udělala? Z rozhodnutí Bagárové jde hlava kolem

Vysoce vyčesaným vlasům ala Barbie je konec!
Vysoce vyčesaným vlasům ala Barbie je konec! (instagram, archiv)

Něco se chystá... Česká Beyoncé Monika Bagárová (29) naznačila, že pracuje na novém klipu, což je pro její fanoušky jistě potěšující zprávou. Otázkou však zůstává, jestli se na něj nesnese spíš vlna kritiky. Monika se v něm totiž ukázala v novém looku... a ne všem je to po chuti. 

Vysoce vyčesaným vlasům ala Barbie je konec! Bagárová vsadila na účes, ve kterém se blýskla například Uma Thurman v Tarantinově Kill Billovi nebo který čas od času vynese Milla Jovovich. Má to ale háček v „urousaném mikádu“ se svým fanouškům nelíbí. 

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

„Bohužel to jsem ani Moniku nepoznala... já, že to je nějaký tranvestita,“ „Za mě vůbec nesluší, vypadáte o hodně starší, i když je to jen paruka,“ „Ztratil se tím tvůj obličej panenky. Velmi tvrdý, dominantní vzhled, který se k tobě nehodí,“ vzkazují jí v komentářích pod příspěvkem z natáčení, ke kterému Monika připsala jen vševypovídající dovětek „Music Video už brzy“.

O čem bude nový klip pojednávat, zatím není zřejmé, nicméně její image napovídá, že plynule naváže na svůj nový styl. „Teď jsem dospělá žena, která má dítě, něčím si v životě prošla a vydala album nazvané Silnější. V jeho názvu je vetknuto to, jak se dnes cítím. Jsem silnější, sebevědomější, dokážu mluvit o věcech, o nichž jsem předtím mluvit neuměla. Písně, které na desce jsou, pro mě mají hloubku. Byla bych ráda, kdyby mým posluchačům také něco předaly,“ řekla například pro Novinky ke své současné tvorbě. 

Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Peter Kopecný
8. 2. 2024 • 05:05

Vyprodat OT arénu si nedovolí ani taková Tereza Mašková a to je jiný hlas na živo…Dnes chybí pokora a taky slušnost.Dnes jenom sociální sítě a kvalita nikde.

Peter Kopecný
8. 2. 2024 • 04:52

Pane redaktore videl ste někdy Beyoncé vystupovat na živo???Vy ste přišel z východního Urkutska???Co hulíte?

Iva Muchová
7. 2. 2024 • 15:04

Česká Beyoncé????to je urážka pro Beyoncé!!! Bagárová je nejhorší zpěvačka u nás s Burešovou....na poctě pro Zagorovou nejhorší....no to Mareš nedomyslel 😂🙈

Celebrity-chachacha
7. 2. 2024 • 14:40

Skandál. 😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.