Bagárová štěstím bez sebe! Její princ Lekaj se vytáhl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bagárová štěstím bez sebe! Její princ Lekaj se vytáhl

Krásná zpěvačka Monika Bagárová konečně našla lásku
Krásná zpěvačka Monika Bagárová konečně našla lásku (instagram, archiv)

Zatímco předloňské dva roky byly pro Moniku Bagárovou (29) náročné, zejména kvůli rozchodům a návratům k otci její jediné dcery, Makhmudovi Muradovovi (33), ten loňský jí do cesty přihrál plnou náruč štěstí. Sen o spokojené rodině se naplnil...

Od okamžiku, kdy Monika Bagárová našla svého prince, podnikatele z Karlových Varů Leonarda Lekaje, jen září. Lekaj si totiž nezamiloval jen jí, cestu našel i k malé Rumie, kterou přijal za svou. O tom nyní Monika přesvědčila i své sledující. Podělila se totiž o vánoční snímky, ze kterých láska stříká na všechny strany. 

Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem!

Video se připravuje ...

„Ještě něco z vánočního focení. Děkujeme. Rodina, láska, my tři,“ připsala si k fotkám, na kterých Lekaj drží Rumiu v náručí. „Takhle přesně má vypadat rodina. Láska a štěstí do kupy. Tak moc si to zasloužíte,“ píší jí fanynky. 

„Něco vám řeknu, Moniko, vidět v očích chlapa tolik lásky k dítěti, které není biologicky jeho, je takový dar od Boha, to se ani nedá vypovědět. Je úžasné vidět, že takoví muži ještě existují a že vážně rodinu nemusí dělat krev. Držím vám palce jako celé rodině, jako dvěma lidem, co mají před sebou společný život,“ rozepsala se další ze sledujících. 

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
18. 1. 2024 • 12:54

blá blá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.