Má se Marešová bát? Tohle dalo dohromady Bagárovou s Leošem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Má se Marešová bát? Tohle dalo dohromady Bagárovou s Leošem

Leoš Mareš a Monika Bagárová
Leoš Mareš a Monika Bagárová (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Vyprodat O2 arénu v rámci narozeninové oslavy se zachtělo i zpěvačce Monice Bagárové (29). Ani ona není výjimkou v rámci spolupráce s moderátorem a ostříleným producentem Leoše Mareše (46), který se podílel na plánování nejedné události slavných tohoto druhu. V poslední době ale cokoli spojeného s narozeninovými oslavami či loučením s kariérou v O2 aréně přestává veřejnost zajímat. Lidé si tak rýpli nejen do hvězdy SuperStar, ale i do moderátora.

Už to začíná být ohraným klišé. Zdá se, že se z pražské haly stalo místo pro narozeninové a rozlučkové události známých tváří. Jenomže vyprodat takový prostor se nepodaří kdekomu. Přesvědčil se o tom už dětský bavič Michal Nesvadba (66), který musel pro nezájem diváků a vysoké ceny lístků show zrušit.

Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem!

Video se připravuje ...

I v této plánované události měl v rámci pořádání prsty Leoš Mareš. Moderátor už dopomohl k úspěšným show Daře Rolins (50) či Štefanovi Margitovi (66). Existují však i koncerty, které se s pozitivními ohlasy nesetkaly, jako třeba ten Kapitána Dema (44).

Své pochyby mají fanoušci i v případě Moniky Bagárové. U té si rovněž nejsou jistí, zda O2 arénu »utáhne«. Oslavy v hale navíc začínají ztrácet svou prestiž. A sežrat dávají tuto nekonečnou těžbu zlatého dolu krom účinkujících i Marešovi. „Chápu, že se musíte něčím živit, ale jakým způsobem to nyní děláte, je dost ubohé a ještě si brát za to nehorázné prachy… To jste nějaký manažer přes O2 arénu?“ vyčetla moderátorovi jeho producentskou činnost jedna ze sledujících. „Kde jsou ty časy, kdy byla vyprodaná O2 arena znamením kvality. Dnes ji díky Leošovi vyprodává každý,“ cituje kritiky Expres.cz.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

Bagárové navíc nevěří, že zvládne to, co se podařilo její kolegyni Ewě Farne (30). „Myslím, že o skromnosti je začít na malých scénách a zjistit, kolik lidí přijde. To, že Ewa Farna oslavila v O2 třicátiny neznamená, že to musí dělat každý,“ míní jedna z fanynek. Ani Monika, ani Leoš se ale kritiky nenechají zastrašit. Ač jsou tato slova nepříjemná, jejich cíle se tím nemění.  



Přečtěte si
ELLA Průšová
22. 11. 2023 • 15:12

Že se Mareš zahazuje s takovou mr-chou! Nestyda!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.