Smutný Michal Nesvadba: Svůj sen hodil do popelnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smutný Michal Nesvadba: Svůj sen hodil do popelnice

Michal Nesvadba vyhazoval letáky na Záhadu mizejících hraček
Michal Nesvadba vyhazoval letáky na Záhadu mizejících hraček (Archiv)

Léta působení v pořadu Kouzelná školka chtěl Michal Nesvadba (65) zakončit velkolepou show v O₂ aréně. O vystoupení ale nebyl zájem, a tak jeho velký sen skončil do slova a do písmene v popelnici.

Vystoupení 28. prosince v rámci rodinné revue Záhada mizejících hraček musel známý bavič zrušit. Syn herce, spisovatele a výtvarníka Miloše Nesvadby (†95) pak na sociální síti sdílel velice smutné video, na němž vyhazuje letáčky chystané show. „Tohle nikdy nepřebolí,“ napsal Michal k záběrům od popelnic, v nichž mizí jeho vize.

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat?

Video se připravuje ...

Smutné gesto fanoušky dojali a okamžitě Nesvadbu zavalili dotazy, kde ten modrý kontejner najdou, aby si propagační materiály mohli vzít alespoň na památku. To komika upřímně překvapilo, a tak ještě v noci vyrazil nějaké letáčky »zachránit«. „Strhla se lavina,“ konstatoval udiveně a zatímco jako lačný bezdomovec lovil v odpadcích, všem děkoval za jejich zájem.

Každý centimetr domu si Michal Nesvadba projektoval sám. Jaký je výsledek?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.