Michal Nesvadba: Akutní zákrok na urologii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michal Nesvadba: Akutní zákrok na urologii

Michal z Kouzelné školky skončil nečekaně ve špitále!
Michal z Kouzelné školky skončil nečekaně ve špitále! (Instagram, archiv)

Herec a moderátor Michal Nesvadba (65) překvapil své fanoušky, když se jim přihlásil z nemocnice. Náhlé zrušení víkendových akcí totiž mělo jediný důvod – akutní operaci!

Jen před pár dny se Michal Nesvadba prostřednictvím sociálních sítí omluvil všem fanouškům, kteří měli zakoupené lístky na jeho představení. „Mrzí mě to, ale uvidíme se na přeložených termínech,“ vzkázal z nemocničního lůžka. A v pátek už byl po operaci! „Takhle mě jen tak neuvidíte… V noční košili!“ připsal Nesvadba k fotce se zdravotním personálem urologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí.

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat?

Video se připravuje ...

Zároveň poděkoval za skvělou péči. „Součástky opraveny a jede se dál! Brzy budu zase fit,“ nechal se slyšet Nesvadba. O jaký zákrok šlo, však blíže nespecifikoval. Fanoušci tedy pod fotkou začali spekulovat sami. „Urologická klinika, tak co myslíte? Se srdcem tam asi nebude... Můžou to být ledvinové kameny, kolika atd.,“ zněl jeden komentářů, který Michal podpořil znaky palců nahoru. Pravděpodobně tedy komentář nebude daleko od pravdy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.