Bílá v slzách kvůli partnerovi: Někdy to tak bolí, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá v slzách kvůli partnerovi: Někdy to tak bolí, že…

Radek Filipi a Lucie Bílá
Radek Filipi a Lucie Bílá (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Ačkoli jsme na zpěvačku Lucii Bílou (56) zvyklí s úsměvem od ucha k uchu, ani několikanásobná slavice neprožívá pouze dny zalité sluncem. Partner Radek Filipi (39) ji dokonce dokázal dohnat k slzám.

Nemá toho málo. Vedle zpěvu se Lucie Bílá věnuje kulturním akcím v Otvovicích, vyrábí šperky a v neposlední řadě má na starosti i své divadlo. Když tolik nabitý program nabourá nečekaná událost, navíc spojena se zdravím nejbližších, dokáže ji to dokonale rozhodit. „Někdy to tak bolí, že já pak brečím s ním,“ svěřila se Lucie Bílá moderátorce CNN Prima News.

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...

Radek Filipi nedávno bojoval se silnou bolestí zad. Kvůli zdravotním komplikacím musel být i hospitalizován a operován. Fitness trenér se ale rychle oklepal a na sebelítost neměl ani pomyšlení. „Jsou ale určitě i lidi, kteří na tom jsou mnohem hůř, řešil jsem plotýnky. Beru to ale jenom jako výměnu součástky a jede se dál,“ vysvětlil Filipi.

Co ho ale mrzí, je fakt, že během cesty za zotavením musel oželit jakékoli náročnější cvičení, tedy aktivitu, která definuje velkou část jeho života. „Střihám metr, je to víc než půl roku, co jsem neměl v ruce činku, je to strašné,“ přiznal Filipi, jenž těžké momenty zvládá lépe i díky své přítelkyni. „Lucinka je zlatá, stojí při mně, pomáhá, kde může,“ zapěl ódy na úspěšnou zpěvačku její partner Radek Filipi.

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
30. 11. 2023 • 21:26

J. V., Proč teda nemlčíte?
Jí někdo znásilnil? Asi ten řidič autobusu, co jí vozil do Prahy a ona mu platila tak zvláštně...

Jaroslav Vašíček
25. 11. 2023 • 12:14

René,je mi vás líto.Nevím proč,ale jste naplněný jedem.Moje moudrá maměnka mi vždy říkávala"pokud nemůžeš o někom řici něco dobrého,tak mlč.Vřele doporučuji!!!

Jaroslav Vašíček
25. 11. 2023 • 12:06

Lucie si velmi vážím.Je to vzácná žena s velkým,dobrotivým srdcem,které zraňuje každá bolest druhého a bezpráví.Lucie,jsem věřící,tak ať vám Pán žehná a a´t vás máí rád!

Rene Daniel
1. 4. 2023 • 16:15

Ta paní je mi celkem u zadku. Vlastně všechny, nesleduji, tzv.celebrity cz.

Jana Kubalkova
1. 4. 2023 • 15:14

Je mi to líto přeji hodně zdraví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.