Bílá v zajetí emocí: Zveřejnila jedinou fotku s Tomášem Holým (†21) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bílá v zajetí emocí: Zveřejnila jedinou fotku s Tomášem Holým (†21)

1989: Lucie Bílá se svým tehdejším přítelem Tomášem Holým (†21)
1989: Lucie Bílá se svým tehdejším přítelem Tomášem Holým (†21) (Foto Facebook)

Před pár dny uběhlo přesně 33 let od tragické smrti herce Tomáše Holého (†21). Úspěšný dětský herec nezvládl ostrou zatáčku ve vypůjčeném autě. Zemřel při následném převozu do nemocnice na vnitřní krvácení. Nicméně i po tolika letech zůstává v srdcích mnoha lidí a výjimkou není ani jeho první láska Lucie Bílá (56).

Ta přidala na svůj profil na Facebooku jednu jedinou fotku, kterou s Tomášem má. „Před pár dny by mu bylo 55, před pár dny to bylo 33 let, co odešel. TOMÁŠ HOLÝ, kluk, na kterého se nezapomíná. Tato fotka je jediná, kterou mám, je ze Silvestra 89. Byli jsme opilí láskou a revolucí a těšili jsme se na vše, co přijde,“ vyznala se Bílá.

1989: Lucie Bílá se svým tehdejším přítelem Tomášem Holým (†21)

Tomáš Holý. Dva roky plné natáčení z něj udělaly nejslavnější dítě v zemi

Video se připravuje ...

S Tomášem začala randit půl roku před jeho tragickou nehodou. Seznámili se v hospodě skrz hercova kamaráda Ota Karse. „Byla to hrozná kočka, chlapi ji nepřehlíželi. Taky se na tu dobu oblékala dost ostře. Seznámil jsem se s ní v hospodě Pod Terebkou, v podstatě jsem jí vnutil Tomášovo číslo a ona mu zavolala. A hned druhý den se sešli a začali spolu chodit,“ popsal Ota pro eXtra.cz.

Jeho smrt oplakala, přeci jen přišla o svou první lásku, se kterou tehdy plánovala budoucnost. S odstupem času ale začala tvrdit, že by jim vztah nejspíš nevydržel, protože byli každý úplně jiný.

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
24. 3. 2023 • 10:37

Ano,vztah by jim asi nevydržel,dnešní partner a pár předchozích prostě byli mladší víc než se dá normálně unést.Asi skrytá anomálie stejně jako u L.Vondráčkové?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.