Všechno je jinak! Nesvatba odkryl velký podvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Všechno je jinak! Nesvadba odkryl velký podvod

Michal Nesvadba
Michal Nesvadba (profimedia)

Michal Nesvadba (64) z Kouzelné školky teprve po čtyřech letech odkryl rodinné tajemství. Práskl totiž, jak to tenkrát bylo se svatbou jeho dcery. Ta se sice vdala, ale podobně jako Lela s Karlosem. Jen naoko.

„No já sám v tom mám zmatek. Ona se jakoby vdávala, ale mně řekla, že je to všechno falešný, že je to jenom hra. Ano, předtím se vdala, ale její přítel spáchal sebevraždu. Teď s tím novým přítelem se před čtyřmi roky falešně vdávala. Udělali takovou hippies svatbu, ale pak mi dcera řekla, že si to chtěli jen zkusit,“ prozradil zmatený Nesvadba eXtra.cz. 

Nesvadba o rozvodu dcery: Čekal jsem to, byli moc hrr!

Video se připravuje ...

Naštěstí má ale jasno alespoň ve svých plánech do budoucna. Je zřejmé, že z dětského remízku jen tak nezmizí. Objeví se ve vlastní show Smějeme se s Michalem. O co půjde? „Ta představení mám vymyšlené tak, aby se ty děti pořád smály. Ale když ten seriál píšete, tak je to samozřejmě mnohem těžší. Potrápilo mě to nejvíc ze všech seriálů, protože musíte umět s tím smíchem nakládat tím způsobem, abyste našli ten moment překvapení, čemu se ty děti budou smát,“ říká herec.

Michal Nesvadba: Když si sundám žluté triko, děti mě nepoznávají

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.