To Monika vážně nezasáhne? MAREŠŮV HON ZA… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

To Monika vážně nezasáhne? MAREŠŮV HON ZA…

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Leoš Mareš (47) už dávno není jen moderátor, ale také úspěšný podnikatel a producent. Nyní se rozhodl vzít si pod palec derniéru Michala Nesvadby (65), který po 23 letech končí v Kouzelné školce. Velkolepá show se má konat v pražské O2 aréně, ale těžko říct, zda se ji Leošovi podaří zaplnit.

Rodiče se totiž bouří proti vysoce nastřeleným cenám vstupenek. Nejlevnější vstupenka pro dospělého stojí 990 korun a pro dítě 690 korun. Za VIP vstup si návštěvníci zaplatí necelých 5 000 korun.

„Nezlobte se, je to drahý. Pro běžnou rodinu s dětma, pro které to primárně je, to prostě je velmi vysoká cena. Samoživitelé jsou úplně bez šance,“ napsal Marešovi na sociální síť jeden z jeho zklamaných sledujících. „Pak se ta rodina potřebuje někde najíst, napít, a ceny občerstvení jsou vysoké taky. Dětem se fakt špatně vysvětluje, že jim radost nemůžete udělat, protože na to prostě nemáte,“ pokračoval. Spoustu lidí s jeho komentářem souhlasilo, ale Leoš se rozhodl zastat sebe i Nesvadby.

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat?

Video se připravuje ...

„Čtyřicet vystupujících, nafukovadla, hoverboady, artisti, megarobot, laserová show, filmový doprovod na veliké LED stěně. Kostýmy a tanečníci a Michal,“ napsal Mareš. „Všechno dole u plochy. Obrovská produkce. Velké množství účinkujících plus obří LED stěna. Velmi dobré ceny. 4990,- stojí VIP experience se setkáním s Michalem a dalšími aktivitami před show a po show. Je to omezená edice vstupenek, kterých je pouze 90,“ dodal s tím, že za něj jsou ceny v pořádku. Kdo ví, třeba jeho názor ještě změní manželka Monika. Na její rady většinou dá.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1tigrusenka
4. 6. 2023 • 12:22

Když jsem viděla pitvořícího se Nesvadbu a slyšela mektat neuvěřitelné hovadiny jimiž se snažil zaujmou děti, okamžitě jsem vypla telku. Oba dva pánové jsou nemožní ubožáci a na jejich vystoupení bych nikdy nešla a děti nepustila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.