Monika vrní blahem! Mareš vyvezl rodinu do luxusu za milion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Monika vrní blahem! Mareš vyvezl rodinu do luxusu za milion

Marešovi si užívají luxusu u jezera
Marešovi si užívají luxusu u jezera (Instagram)

Po náročném výšlapu, kdy se syny zdolal pouť k posvátnému místu Inků, se Leoš Mareš (47) rozhodl trávit další dovolenou v poklidném duchu. Přespávání ve stanu při nulových teplotách vyměnil za luxusní sídlo, kde stojí jediná noc 250 tisíc korun.

Lago di Como patří k největším chloubám Itálie, které láká statisíce turistů ročně. Destinace je připravená i na tu nejnáročnější klientelu, neb čítá i několik vil s doslova snovým vybavením. Do jedné takové namířil i Leoš s manželkou Monikou a rodinou.

Ačkoli Mareš přímo neprozradil, kde se náchází, ze snímků, které publikoval na sociálních sítích, jeho sledující rychle určili, že jde o Villu Peduzzi. Lukrativní sídlo má osm ložnic, deset koupelen, obrovskou kuchyň s barem a jídelnou, pracovny a majestání bazén.Jediná noc zde vyjde v přepočtu na čtvrt milionu korun. 

Fanoušci mohou jen tiše závidět. Jak je ale patrné z komentářů, všichni v pozitivním slova smyslu. „Pro někoho to může být životní zážitek se na takovou dovolenou dostat, pro Moniku a Leoše je to běžná věc a patří tam. Já bych se takhle na úrovni chovat neuměla, Leošova rodina je pro to stvořená. Přeji jim to a zdravě závidím,“ objevuje se například pod snímky na sítích. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.