Životní událost u Marešových: Překvapení pro Moniku, dojatý Leoš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Životní událost u Marešových: Překvapení pro Moniku, dojatý Leoš

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Těžko lze věřit tomu, že ještě neuběhlo ani deset let od doby, co se současní manželé Marešovi seznámili. Ti dva si byli snad odjakživa souzeni a málokdo by si dovedl představit jednoho bez druhého. Jejich manželství je příkladem dokonalého vztahu, z nějž ani po necelé dekádě nevyprchala zamilovanost. I letos oblíbený moderátor zavzpomínal na osudový den, který mu změnil život.

„13. června 2015. 8 let, 96 měsíců, 2 922 dní,“ připomněl si Mareš (47) instagramovým videem den, kdy se seznámil se svou osudovou ženou Monikou Marešovou (dříve Koblížkovou). Jak klíčové bylo pro něj toto seznámení, dokazuje i skladba Slib, kterou na počest vztahu Leoš složil.

Dcera fotbalového bosse Tvrdíka Jana: O svatbě a tátově rakovině!

Video se připravuje ...

„Začalo to nevinně na svatbě dvou kluků. Venku trochu mrholilo, podal jsem ti ruku, sundal sako, zvednul deštník a už jsme tam stáli, jak kdybychom mířili už do katedrály,“ zní mimo jiné v písni. Nyní již šťastní manželé se poprvé setkali na svatbě společného kamaráda, stylisty Filipa Vaňka.

Tehdy však byla Monika těsně po rozchodu, a jak sama říká, nikoho v tu chvíli nehledala. Seznámení s Leošem přišlo jako blesk z čistého nebe. „Nic jsem s ním neplánovala a on si nic neplánoval se mnou. Když o někoho usilujete, máte sklon přehrávat a dělat se lepší. A to jsme nedělali. Já na to neměla ani energii. Všechno bylo přirozené. A to nám určitě hodně pomohlo,“ svěřila se Marešová serveru iDnes.cz.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...

Podle informací webu eXtra.cz připravil Mareš pro svou manželku překvapení. To zřejmě souvisí i s faktem, že manželé společně vycestovali. Nic bližšího ovšem na sociálních sítích od té doby nezveřejnili.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.