Monika Marešová musí vrnět blahem: 30 milionů za večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Monika Marešová musí vrnět blahem: 30 milionů za večer!

Leoš Mareš a manželkou Monikou
Leoš Mareš a manželkou Monikou (Foto Instagram)

Leoš Mareš (46) už dávno není jen moderátor. Dnes mu peníze sypou například i sociální sítě, ale především se ukázal jako velmi schopný producent.  Mezi jeho nedávné úspěchy patří propagace koncertu Štefana Margity (66) nebo Dary Rolins (50). To mu vyneslo až desítky milionů korun.

Kdo umí, umí. Leoš Mareš dokáže zpeněžit snad všechno, co mu přijde pod ruku. Peníze vydělává hned na několika frontách. „Jeho příjmy mají v zásadě čtyři pilíře, tím prvním je Instagram a nejrůznější reklamní spolupráce. Ten činí zhruba třicet procent, deset procent tvoří moderování na Evropě 2, dalších deset procent firemní akce a zbytek, tedy zhruba polovina, tvoří eventy, které pořádá,“ pronesl v podcastu Ranní brífink HN reportér Michal Mareš.

Útulek se rozšiřuje! Fanoušci nezklamali, za tři týdny dali dohromady 1,5 miliónu Pomohli i čtenáři Blesku a Leoš Mareš s manželkou

Video se připravuje ...

Koncerty a akce tak nyní nejen moderuje, ale i produkuje. „Má v sobě silný magnet, dokáže k sobě přitáhnout pozornost a tu si také udržet. Je pořád v centru dění a pyšní se velkou cílovkou. Dokáže všechno zmonetizovat, tím se liší od řady svých kolegů, navíc to umí sám za sebe, nepotřebuje manažera, celé to jde za ním,“ vysvětlil Leošův jmenovec.

A na kolik peněz si Mareš přijde, pokud se mu podaří vyprodat pražskou O2 arénu? „Nepořádá koncert na kratší straně, naopak má kolem sebe 360stupňový rozhled, a tak může prodávat celou plochu haly. Může prodat až dvacet tisíc vstupenek. To se pak dostáváme ke třiceti milionům, když je vyprodáno, za jeden večer,“ vysvětlil Michal Mareš. Co k tomu dodat, Leoš je holt znalý terénu a jeho žena Monika je na něj právem pyšná.

Leoš Mareš Svalnatec 2018

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
8. 12. 2023 • 11:37

V podstatě to již tak trochu zaznělo. Leoš v tom um prostě chodit. Vždy chtěl být středem pozornosti a to se mu daří. Jeho hlavním problémem je pokročilý věk. Začíná být okoukaný a takový prostě již opoužívaný. Jako moderátora ho nahradila mnohem schopnější dvojice Háma, Sokol.

lpitriska
7. 2. 2023 • 13:58

Přesně tak

illenne
7. 2. 2023 • 07:36

Jak píše Jeninka 35, na Leoše Mareše jsem si zvykla, v této oblasti umí chodit. Jeho ženu také nemusím, hlavně od chvíle, kdy jsem si u článků pustila videa s ní. Vzpomínám si na první jeho ženu, ta má v sobě víc pokory a je mi víc sympatická.

Jeninka35
7. 2. 2023 • 05:39

Ano, Leoše sleduji od dob kožichů. Mám ho ráda, udělá z prdu kuličky. Ale jeho žena je normální, uměle opracovaná ženská. Kdyby nebyla Marešová, nikdo ji opěvovat nebude. Nic proti ní nemám, ale tohle opěvování od médií se mi nelíbí....něco je ako Dara

Kaufmanka
6. 2. 2023 • 23:47

Leoš je super, je to osobnost a hlavně umí být úžasný komentátor i člověk.Tomu přeji všechno dobré i jeho rodině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.