Stín nad Monikou a Leošem: Čeká pohádkový pár konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stín nad Monikou a Leošem: Čeká pohádkový pár konec?

Monika a Leoš oslavili 5 let od svatby
Monika a Leoš oslavili 5 let od svatby (Instagram, archiv)

Oba jsou krásní, úspěšní v tom, co dělají a zahrnují se luxusem. V Čechách mají pověst stejně dokonalého páru, jako mívala Angelina Jolie a Brad Pitt ve státech. Je to ale láska na věky věků?

Monika (41) a Leoš (46) Marešovi oslavili pětileté výročí ode dne, kdy si v kostele v Litomyšli řekli ano. Donedávna neexistovala jediná fotka z přísně utajované svatby, teď Monika udělala výjimku a podělila se o střípek ze svého dne na sociálních sítích. Ten okamžitě olajkovalo 54 tisíc sledujících a pod snímkem se začaly kupit přejícné komentáře.

Monika se podělila o svatební snímek

 

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš

Video se připravuje ...

Stabilitu v manželství jim předpověděl i renomovaný odborník na rodinné vztahy Jeroným Klimeš. Podle jeho vyjádření mají dobré vyhlídky hlavně díky narození malé Alex. „Období prvního dítěte prodlužuje vztah přibližně asi o deset let,“ potvrdil Klimeš pro Život v Česku. 

Obecně ale míní, že lepší budoucnost čeká ty páry, které do manželství vstoupí před dovršením třicítky. „V mých statistikách se jeví jako nejstabilnější páry ty, které spolu začaly chodit někdy na střední škole. Vydrží nejvíc, mají velkou trvanlivost. Začínat s dětmi po třicítce je podle mě pozdě. Období, kdy je vhodné vstoupit do manželství, je někdy po vysoké škole, poté by měl pár jít do reprodukce,“ vysvětlil.

Leoš Mareš Svalnatec 2018

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Nováková
17. 3. 2023 • 19:16

Oba jsou krásní??? Děláte si srandu ??? Ta,která je krásná,je jeho první manželka. Po rozvodu Leoš vybíral až přebral.

veselabublinka
27. 2. 2023 • 08:28

Leoš už ojel kde co tak ten už nemá zapotřebí zatáčet o Monice se moc neví, ale přijde mi že se s ním tolik ne.se.re a má ho tak trošku na háku. Já si myslím, že oni spolu vydrží.

Uživatel_973012
24. 2. 2023 • 17:02

Nevím, ale Leoš se na ni dívá jak na svatý obrázek, ona na něj ne. A fotky s malou, to se víc fotí Leoš. Ona se stará víc o svoji figuru než o malou. Pořád její fotky jakou má postavu a kde je malá?

jima
24. 2. 2023 • 14:37

A proc se tedy jiz suska o rozvodu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.