Affašová a Donutil: Romatický obřad v lůně přírody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Affašová a Donutil: Romatický obřad v lůně přírody

Donutil a Affašová po ztrátě syna: Zásnuby na Times Square!
Donutil a Affašová po ztrátě syna: Zásnuby na Times Square!  (instagram, archiv)

Po náročném závěru minulého roku mají Sára Affašová (28) s Martinem Donutilem (31) opět důvod k úsměvu. Momentálně se herecký pár těší na svatbu, kterou již aktivně plánují.

Smutek zahnali cestováním, díky němuž začala Sáře Affašové a Martinovi Donutilovi nová životní etapa. Na podzim minulého roku pár odcestoval do New Yorku, kde syn Miroslava Donutila (72) požádal svou partnerku o ruku. Radostnou zprávu si dvojice nechávala chvíli pro sebe, nakonec se ale rozhodla informaci vypustit do světa a dát tak lidem najevo, že se posouvají dál.

Nyní už bývalá hvězda Ulice sdílí se svými příznivci na sociálních sítích detaily z plánování svého velkého dne. „Našli jsme překrásné místo s duší, jak jsme si vysnili. Příroda, les, louky, rybník, potok. Už mám i šaty,“ cituje Affašovou web Prima Ženy. Její fanoušci jí štěstí velmi přejí a jsou rádi, že je herečka po náročném období opět v psychické pohodě.

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.