Sára Affašová a Martin Donutil v slzách: Přišli o syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sára Affašová a Martin Donutil v slzách: Přišli o syna

Sára Affašová s Martinem Donutilem přišli o miminko
Sára Affašová s Martinem Donutilem přišli o miminko (Foto Instagram)

Herečka známá ze seriálu Ulice Sára Affašová (28) oznámila na svém Instagramu zdrcující zprávu. S přítelem Martinem Donutilem (31) bohužel přišli o syna. Srdíčko mu mělo přestat bít ještě, když byl v bříšku.

Partneři momentálně prožívají tu nejhorší bolest, jakou může člověk zažít. Oba dva se těšili na jejich prvního společného synka, ale osud k nim byl krutý. O syna bohužel přišli. Affašová se ze svých pocitů vypsala na svém profilu na Instagramu. „Tohle mělo být to nejšťastnější období našich životů. Místo toho přišel tvrdej pád do hluboký propasti, tak hluboký, že i když mám pocit, že už víc na dně být nelze, za chvilku spadnu ještě hlouběji. Ze 17. na 18. v noci jsem přestala cítit pohyby miminka, přestalo mu tlouct srdíčko,“ začala smutné vyprávění herečka.

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...

„Den před oficiálním termínem porodu, 18. 10. večer, jsem po vyvolávání nakonec přirozenou cestou porodila našeho přenádhernýho syna Matyáše Donutila, 3130g, 50cm. Bez dušičky,“ dodala Sára, která zároveň všechny poprosila, aby brali na vědomí, jak citlivé téma to pro ni je. „Pociťuju tak silnou, palčivou a drásající bolest každou vteřinu svý existence, každý nadechnutí, že bych nikdy v životě tohle nepřála zažít ani tomu nejhoršímu člověku na světě,“ popsala své pocity herečka.  Oporou jí je především přítel Martin Donutil a zbytek rodiny.

Škoda Enyaq iV: Reklama s Miroslavem Donutilem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pea.p
25. 10. 2022 • 08:33

Nerozumím potřebě se tu dohadovat. Porod mrtvého dítěte je bolest, kterou si v sobě člověk nese po zbytek života. Někdo o ní veřejně mluví - prostě se potřebuje vykecat a někdo ji zasune hodně hluboko a mluvit o ní nikdy nechce. Každý nechť se se svou bolestí vyrovná podle sebe. K

pea.p
25. 10. 2022 • 08:25

Toto je jedna z nejbolestivějších věcí, která se může rodičům stát. Oběma hodně sil aby se s touto situací vyrovnali-ač zapomenout se na ni nedá nikdy. Snad brzy mezi sebe přivítáte miminko, které Vám pomůže se s touto ztrátou vyrovnat a vrátí radost do Vašich životů.

Sýkorka Borka
23. 10. 2022 • 11:54

Len ten pochopí,kto prežil.Prežila som...Želám veľa síl zvládnuť túto ťažkú situáciu.Buďte oporou jeden druému...

Sýkorka Borka
23. 10. 2022 • 11:51

......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.