Martin Donutil v seriálu Zákony vlka: Vyhýbá se sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Donutil v seriálu Zákony vlka: Vyhýbá se sexu!

Český lev 2023 - Martin Donutil a Sára Affašová
Český lev 2023 - Martin Donutil a Sára Affašová (CNC_Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Ačkoliv musí Martin Donutil (31) počítat jako herec prakticky s jakoukoliv rolí, jsou i scény, které jsou pro něho vyloženě nepříjemné. A v seriálu Zákony vlka zažil takových hned několik.

V nové primácké krimi představuje syn Miroslava Donutila (72) policejního technika, který nejen ohledává mrtvoly, ale také se zamilovává. „Naštěstí je to detektivka a tady se na tyto scény netlačí. Jsem rád i proto, že mám přítelkyni,“ přiznal Donutil, jehož partnerkou je herečka Sára Affašová (28).

Oči jen pro jednu

„Moje herecká partnerka Tereza Švejdová je vdaná. Myslím, že oba nás těší, že to máme jenom v textu,“ dodal Donutil s úlevou. Oči má totiž jen pro tu jedinou, i proto také právě po natáčení seriálu Zákony vlka požádal v listopadu Sáru o ruku.

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby!

Video se připravuje ...

Rodinná tragédie

Herecký pár si prošel v loňském roce peklem, když jejich syn zemřel pouhý den před termínem porodu. Chlapci v bříšku přestalo bít srdce. O to více se ale snoubenci semkli a vzájemně se podporují, kde to jen jde. Jak se již nechala Sára slyšet, o zdrcující zkušenosti by časem ráda promluvila, aby podpořila všechny, kteří si prošli něčím podobným. Zatím na to ale nenastal správný čas...

Na pitevně

Milostné scény ale nebyly jediné, které byly Martinovi nepříjemné. „Točili jsme ve skutečné pitevně v Thomayerově nemocnici. Na pitevně jsem točil poprvé. Je to ještě taková old-school pitevna, je to tam nepříjemné. Aroma, které na pitevně je, směs dezinfekce a odpadu, nemám tyhle věci rád,“ přiznal herec.

Škoda Enyaq iV: Reklama s Miroslavem Donutilem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.