Syn Miroslava Donutila: Štěstí po děsivé tragédii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Miroslava Donutila: Štěstí po děsivé tragédii

Donutil a Affašová po ztrátě syna: Zásnuby na Times Square!
Donutil a Affašová po ztrátě syna: Zásnuby na Times Square!  (instagram, archiv)

Pár, kterému drží pěsti několikatisícová fanouškovská základna, se pochlubil krásnou novinkou. Syn Miroslava Donutila (71) Martin (31) poklekl před Sárou Affašovou (28) na Times Square v New Yorku a požádal ji o ruku.

V dobrém i zlém, přísahal Martin Donutil Sáře po tragické ztrátě syna Matyáše, který přišel v říjnu loňského roku na svět bez známek života. Hereččinou nejcennější oporou byl právě její partner, který těžkým traumatem prošel ruku v ruce s ní. Slib, který jí tehdy dal, zpečetil v listopadu zásnubním prstenem. Pár zprávu o zasnoubení držel před veřejností delší dobu v tajnosti.

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...

Léčba na cestách

Bolest ze ztráty dítěte se rozhodli léčit cestováním. Více než měsíční dovolenou odstartovali návštěvou New Yorku, poté se přesunuli do Anglie a Nový rok trávili ve slovenských Tatrách. Byla to ale právě procházka po newyorském náměstí, která se stala stěžejním okamžikem jejich životů. „V listopadu na Times Square přede mnou Martin poklekl, budeme se brát,“ napsala šťastně Sára k zamilovaným fotografiím.

Otcovo varování

Miroslav Donutil svého syna Martina před vztahem s herečkami varoval s tím, že je to zkrátka náročné. „Ale já neposlouchám. Někdy se to vyplatí, někdy ne,“ řekl po roce vztahu Martin. Jak to ale vypadá, tak jeho láska se Sárou jen kvete a není nic, co by společně nepřekonali.

Hvězda filmu Atlas ptáku Miroslav Donutil: Milenkám bych jméno nevybíral

Video se připravuje ...

ROČNÍ JISKRA

Herečka česko-syrského původu se s mladým hercem seznámila před čtyřmi lety. Takřka ve stejnou chvíli poznala i jeho otce Miroslava Donutila. Setkání proběhlo na první čtené zkoušce představení Smrt obchodního cestujícího v Divadle ABC. Zamilovaná jiskra mezi dvěma mladými lidmi přeskočila o rok později při zkouškách inscenace Vojna a mír.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.