Affašová je Donutilová! Tajnou svatbu propálila kamarádka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Affašová je Donutilová! Tajnou svatbu propálila kamarádka

Donutil a Affašová po ztrátě syna: Zásnuby na Times Square!
Donutil a Affašová po ztrátě syna: Zásnuby na Times Square! (instagram, archiv)

A je jasno! Krásná Sára Affašová (29) oficiálně patří do klanu Donutilů. V sobotu si tajně vzala syna Miroslava Donutila, Martina (32) - a to, jak praví tradice, do roka a do dne od romantické žádosti o ruku v New Yorku.

O radostnou zprávu se nepodělil ani jeden z páru, že došlo ve vztahu k osunu prozradila herečka Beáta Kaňoková, která byla jedním z hostů, když publikovala snímek s nevěstou, jak jinak než v bílém, a pod který připsala: „Vdala se nám... Láska naše. Buďte nejšťastnější.“ Nutno uznat, že to Sáře, coby nevěstě, neskutečně slušelo. 

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby!

Video se připravuje ...

Pro Donutila i Affašovou svatba otevírá novou etapu života. Před několika měsíci se museli vyrovnávat snad s tou nejbolestnější ztrátou. „Ze 17. na 18. v noci jsem přestala cítit pohyby miminka, přestalo mu tlouct srdíčko. Den před oficiálním termínem porodu, 18.10. večer, jsem po vyvolávání nakonec přirozenou cestou porodila našeho přenádherného syna Matyáše Donutila, 3130 g, 50 cm. Bez dušičky,” podělila se o smutné okolnosti pak na Instagramu. 

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.