Klan Donutilů se rozroste: Affašová oznámila těhotenství, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Klan Donutilů se rozroste: Affašová oznámila těhotenství, ale…

Sára Affašová s Martinem Donutilem čeká miminko!
Sára Affašová s Martinem Donutilem čeká miminko! (Foto Instagram)

Herečka Sára Affašová (27), která kdysi zářila v seriálu Ulice, oznámila včera radostnou novinu. Čeká miminko! Tatínkem není nikdo jiný, než její přítel Martin Donutil (30), syn herce Miroslava Donutila (71).

Sára šla s pravdou ven včera, symbolicky na Den matek. Na své sociální sítě přidala fotku s bříškem a v komentářích se to začalo hromadit gratulacemi. Sára s Martinem tím pádem udělají z Miroslava Donutila dědečka, který ještě před nedávnem tvrdil, že se na to necítí. „Říkal jsem klukům, že mají ještě na děti čas a já na vnoučata taky,“ svěřil se herec webu Kafe.cz ještě před tím, než jeho snacha otěhotněla.

Hvězda filmu Atlas ptáku Miroslav Donutil: Milenkám bych jméno nevybíral

Video se připravuje ...

Affašová se na miminko pochopitelně moc těší, ale na druhou stranu se netají svými gynekologickými problémy. Ty mají herečku trápit už od jejích šestnácti let. „Šlo o polycystické vaječníky, cysty, záněty a gynekologické problémy. Tyto problémy mohou mnohdy vést k neplodnosti s celkově jde o velký zásah do ženské psychiky,“ svěřila se herečka webu Žena-in.cz 

Její těhotenství je tím pádem tak trochu zázrak a není vyloučeno, že bude rizikové. Affašová je ale momentálně v pátém měsíci a všechno zvládá na jedničku.

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
7. 8. 2022 • 09:22

Slečna že Sýrie je hezky od rány, je jasné, kdo v tom páru nosí kalhoty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.