Drbárna z ULICE: Nová vyznání lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drbárna z ULICE: Nová vyznání lásky!

Prokop skončil u Magdy v posteli a tentokrát se z ní nikam moc nechystá.
Prokop skončil u Magdy v posteli a tentokrát se z ní nikam moc nechystá.  (TV Nova)

Jaro v plném proudu a v Ulici to samou láskou jenom kvete. Lumír se konečně vyjádřil a vzal Kateřinu na rande, které dopadlo dobře! Sice na to jdou velmi pomalu, ale není přece kam spěchat. A je rozhodně tak moc zamilovaný, až zapomněl na narozeniny vlastní matky!

Prokop skončil u Magdy v posteli a tentokrát se z ní nikam moc nechystá. Tomáš o ní má starosti, zda není v depresích a pořádně jí. Ta si ale místo deprese vesele užívá mezitím s Prokopem. 

A co Karla, myslíte, že si dala pokoj? Bohužel ne a je znovu s Jakubem. Ten na ni ušil lest a využil toho, že ho má stále ráda a má o něj strach. Mára je doma s nemoncnými děti a v domnění, že je jeho manželka na školení.  

Ovšem kromě nových vztahů proběhly i nějaké rozchody. Alice se rozešla s Bedřichem. Došlo jí, že pokud chce dítě, tak s ním to rozhodně nebude, když o to nestojí. 

Drbárna z ULICE:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.