Velký návrat do ULICE? Pagáčová překvapila plány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velký návrat do ULICE? Pagáčová překvapila plány

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Foto Instagram)

Nekonečný seriál Ulice proslavil již spoustu jmen, mimo jiné také krásnou herečku a zpěvačku Patricii Pagáčovou (33), která v roli nezpomenutelné Terezy Jordánové zářila celých dlouhých 16 let. Přestože má teď Patricie plné ruce práce s jinými projekty i péčí o malou dcerku, do seriálu by se prý vrátila. Má to však podmínky!

„Hodně se mě na to lidé ptají. Ale je to uzavřená kapitola. Pro mě by to bylo aktuální, kdyby mi třeba Matouš Ruml, se kterým jsme v Ulici vytvořili dvojici, zavolal s tím, že má chuť se vrátit a jestli bych do toho nešla s ním,“ prozradila krásná maminka. 

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

„To bych na pár dílů, na nějaký omezený čas souhlasila. Strávila jsem s Ulicí čtrnáct let, to je dlouhá doba. Myslím, že jsme si s Terezou Jordánovou daly všechno, co jsme mohly, a ve správný čas jsem tu dějovou linku skončila,“ řekla také Pagáčová Expresu. 

Zdá se, že míček je nyní na straně Matouše Rumla a scénáristů. Je ale zřejmé, že diváci by návrat, byť jen na dobu přechodnou, uvítali. 

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.