Šokující proměna Pagáčové: Retro nevěsta z osmdesátek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující proměna Pagáčové: Retro nevěsta z osmdesátek!

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (TV Nova)

V poslední době nemá herečka Patricie Pagáčová (32) o práci nouzi. Bohužel nyní sklízí kritiku jako porotkyně v pěvecké soutěži SuperStar, a tak jí někteří naznačují, že by se spíše měla držet toho, v čem skutečně vyniká, tedy v herectví. Odpověď Patricie na sebe nenechala dlouho čekat!

Herečka, která se proslavila díky roli Terezy Jordánové v seriálu Ulice, se již dávno této škatulky zbavila. Pracuje na několika projektech a jedním z nich je i připravovaná minisérie o zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48). O jakou roli přesně půjde, herečka zatím neprozradila, svým fanouškům ale dopřála menší nakouknutí do zákulisí očekávané série.

 „Tak já už se zase vdávám. Vlastně se dá říct, že poprvé, protože je rok 1983,“ cituje Pagáčovou web Expres.cz. Herečka na svém instagramovém profilu zveřejnila fotku ve svatebních šatech s drobnými kvítky a hnědé paruce. Někteří hereččin retro look pochválili, jiní byli rádi, že je tato móda již dávnou historií. Na odpověď, jaká role Patricii čeká, si diváci ale ještě zřejmě nějakou chvíli počkají…  

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Redaktoeka
27. 12. 2021 • 07:55

Nechápu, jak o takové... vůbec může někdo něco chtít točit 😒🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.