Skvělá zpráva pro fanoušky Ulice: Pagáčová opět s Rumlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skvělá zpráva pro fanoušky Ulice: Pagáčová opět s Rumlem!

Svatba Terezy a Davida v Ulici: Patricie Solaříková a Matouš Ruml
Svatba Terezy a Davida v Ulici: Patricie Solaříková a Matouš Ruml (TV Nova)

Pro mnohé byl seriálový pár Patricie Pagáčová (33) a Matouš Ruml (36) důvodem, proč nekonečný seriál Ulice sledovalo tolik lidí. Když TV Nova odvysílala jejich poslední scénu, s níž se herečka po 13 letech s oblíbeným seriálem rozloučila, oplakalo to nemálo fanoušků. Po pár letech se ale dvojice herců opět sešla. Chystají snad velký comeback?

Tereza Jordánová, kterou herečka Patricie Pagáčová ztvárnila přes jednu dekádu, si prošla několika vztahy, tím pravým se nakonec stal David Kučera v podání Matouše Rumla, kterého si nakonec vzala.

Matouš Ruml: V Ulici už ho neuvidíte, ale váš oblíbený učitel je zpět v novém seriálu

Video se připravuje ...

Tento pár okouzlil diváky Ulice natolik, že kdykoli se od té doby herci znovu setkají, jejich nadšení sdílí i jejich fanoušci. Naposled se tak stalo ve videoklipu Marka Ztraceného. Jejich nejnovější seriálový projekt, v němž se oba objeví, ale zatím nechtějí odtajnit. Že je každopádně tato dvojice opět na stejném place, je pro mnohé skvělou zprávou!

„No ale dobrý den! S kýmpak jsem se to zase po letech potkala na place? Pro info, to, že je Matouš takhle jetej, je záměr, takhle nevypadá normálně,“ napsala herečka ke společnému snímku, který zveřejnila na svém instagramu.

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

Jak informoval web Expres.cz, mělo by se jednat o nový seriál, který by měl být co do počtu dílů skromný, podobně jako je tomu u minisérií z dílny Voyo. Dle kostýmů, které mají na snímku na sobě, lze jen těžko odhadnout, o jaký žánr půjde, a tak se budeme muset všichni nechat překvapit!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.