Těhotenský pupek Pagáčové mate kolegy: Už zase, Páťo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotenský pupek Pagáčové mate kolegy: Už zase, Páťo?

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Foto Instagram)

Vypadá to, že si herečka Patricie Pagáčová (33) dost pospíšila. Pod šaty se jí totiž po deseti měsících od porodu prvorozené dcery Bibi zase rýsuje pořádné těhotenské bříško. Podle fotky to vypadá, že se blíží do finále. Zatajila snad něco?

„Už zase, Páťo? Že jsi předevčírem nic neříkala,“ připsala jí pod fotku evidentně pobavená Tereza Brodská (53). Záhy všem začalo postupně docházet, že těhotenství nenáleží samotné Pagáčové, ale jen její postavě Evě, kterou ztvárňuje v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Patricie Pagáčová šokovala pupkem

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

„Já se toho břicha nezbavim. Princeznu už evidentně hrát nebudu, teď už jenom těhotný,“ připsala vtipný komentář Pagáčová. Na další miminko to u Pagáčových aktuálně nevypadá. Rodinka si teprve teď užívá toho, že Bibi začala prozkoumávat svět. Nedávno absolvovali první společnou dovolenou ve třech.

„Moje největší obava byl samozřejmě let. Představa, že Bibi celou cestu řve, já seru celý letadlo, do toho je mi jí líto a vyčítám sama sobě, že jsem nás tomu všechny vystavila, se naštěstí nenaplnila. Bibi byla neuvěřitelně hodná a cesta se jí líbila,“ prozradila Pagáčová Expresu. 

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.