Zpěvačka Leona Machálková prozradila: Syn Artur utíká z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Leona Machálková prozradila: Syn Artur utíká z domu!

Leona Machálková na retro výstavě předvedla nový účes
Leona Machálková na retro výstavě předvedla nový účes (CNC_Pavel Machan)

Razantní změnu vzhledu předvedla Leona Machálková (54), která pro letní sezonu zvolila krátké mikádo pod uši. Zpěvačka neuvěřitelně prokoukla a z dlouhovlásky se stala pořádně šik blondýnka, která byla ozdobou středeční otevíračky Retro muzea v pražské Kotvě.

Nejen muži, ale i ženy se za Leonou ve středeční večer otáčeli. V novém sestřihu působila zpěvačka neskutečně mladistvě, rozdávala úsměvy na všechny strany a díky retro předmětům se vrátila zpět do svého dětství a dospívání.

Zdrhá do Milána

Říká se, že za každou vlasovou změnou ženy stojí nový muž. „Ostříhala jsem se ze svého vlastního rozhodnutí, žádný muž za tím není,“ řekla Aha! zpěvačka s úsměvem. Zatím je Leoně parťákem syn Artur (19), který ale už brzy opustí matčino hnízdo a vyrazí do světa.

Leona Machálková na premiéře filmu Karel: Kdo je seznámil na večírku?

Video se připravuje ...

Cílem nadaného mladíka, jenž podědil geny po slavném tátovi, architektovi Bořku Šípkovi (†66), bude Itálie. „Bude studovat v Miláně na univerzitě designu a interiéru,“ pochlubila se pyšná máma s tím, že za sebou už má Artur všechny náročné testy anglické maturity, která má zcela jiný systém než klasické zkoušky dospělosti, a čeká na výsledky.

Bude mi smutno

Vzhledem k cílevědomé povaze svého syna Leona věří, že vše zvládl a už se připravuje na to, že zmizí za hranice. „Jsem s tím srovnaná, samozřejmě mi bude smutno, ale Itálie je stále Evropa. Kdyby byl v Austrálii, bylo by to horší. Takhle za ním budu lítat i já a Artur domů také. Jsem ráda, že má takové možnosti dělat to, co ho baví,“ dodala Leona v Retro muzeu, kde zavzpomínala na to, že za minulého režimu bylo právě takové cestování nemožné.

Leona Machálková: Ráda pomáhám charitám, ale podvodníky už poznám!

Video se připravuje ...

A i když v ní vyvolaly různě ztvárněné místnosti velké vzpomínky a úsměv na tváři, je ráda, že tato doba je už za námi. Výstavu v Retro muzeu, která vás vtáhne zpět do dětství či dospívání, můžete navštívit v obchodním domě Kotva v Praze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.