Sestra Ivety Bartošové Ivana: PŘETRŽENÉ POUTO S ARTUREM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sestra Ivety Bartošové Ivana: PŘETRŽENÉ POUTO S ARTUREM!

Premiéra minisérie Iveta: Ivana Bartošová a Artur Štaidl
Premiéra minisérie Iveta: Ivana Bartošová a Artur Štaidl (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Sice bez dámského doprovodu, zato v dobrém rozmaru dorazil Artur Štaidl (25) na středeční slavnostní premiéru minisérie Iveta o počátcích kariéry své maminky Ivety Bartošové (†48). Náladu mu ještě více zvedla teta Ivana (56), neboť vůbec netušil, že také dorazí, a proklábosil s ní pak skoro celý večer.

Dvojče zesnulé zpěvačky žije ve Švýcarsku, a do Česka tak příliš často nelétá a podle slov Artura to vypadá, že se svou tetou není vůbec v kontaktu, jinak by mu o své návštěve Prahy dopředu řekla. Ivana si minisérii o slavné sestře, do které měla hodně co mluvit, ujít nenechala. Stejně tak jako možnost vidět se po delší době se svým synovcem.

Nehnuli se od sebe

O to dojemnější bylo sledovat obě největší hvězdy slavnostní premiéry bok po boku, kdy se prakticky od sebe nehnuly na krok. „Na premiéru jsem přišel sám, ale potom jsme si samozřejmě sedli s tetou, když jsem zjistil, že dorazila taky,“ řekl Artur webu tn.cz, kterému nadšení z premiéry na chvilku rozvázalo jazyk a jindy nepřístupný mladík promluvil i o svém soukromí. Přítelkyni nemá.

Vojtěch Vodochodský v sérii Iveta hraje Petra Sepéšiho: Měl jsem zkreslené představy

Video se připravuje ...

„Momentálně přítelkyni nemám. Já si říkám, že co bude, to bude, nějak nad tím nepřemýšlím,“ přiznal Štaidl junior rozchod s přítelkyní Simonou, se kterou byl ještě v loňském roce na podzim na premiéře dokumentu Karel nebo muzikálu Fantom Opery.

MYSLÍ JEN NA TO DOBRÉ

Zpěvaččin syn zavzpomínal také na svou zesnulou maminku, která dobrovolně ukončila svůj život před osmi lety skokem pod vlak. „Já jsem upřímně hodně věcí z té doby vytěsnil, protože to byl těžký emocionální zážitek, když máma umřela. Mám na ni spíš jen ty dobré vzpomínky, kdy jsme spolu trávili čas, kdy jsme chodili ven se psem a podobné záležitosti,“ řekl Artur, bez jehož svolení by režisér Michal Samir (37) do natáčení nešel a svým přístupem si získal důvěru jediného potomka Bartošové.

Eliška Křenková v minisérii Iveta: Těším se, až se setkám se sestrou Bartošové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.