Utajovaný syn Sepéšiho (†25) o Bartošové (†48): Slova o nenávisti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajovaný syn Sepéšiho (†25) o Bartošové (†48): Slova o nenávisti!

Petr Sepéši se vyjádřil o Ivetě Bartošové.
Petr Sepéši se vyjádřil o Ivetě Bartošové. (archiv)

Pro Ivetu Bartošou (†48) to byla osudová láska, i u té se ale nakonec ukázalo, že i přes zamilovanost se Petr Sepéši (†25)  stýkal s jinou ženou, která dokonce otěhotněla. Syna se ale bohužel nikdy nedočkal. Po zpěvákovi tak zbylo několik otazníků jak pro syna Petra, tak i pro Ivetu...

S prodavačkou Marií se potkal v pražském obchodním domě. V tu dobu ovšem tvořil Petr Sepéši pár se zpěvačkou Ivetou Bartošovou a hovořilo se o lásce jako trám. I zamilovaní ale evidentně občas uklouznou. Vážné to však pro Petra začalo být v momentě, kdy půvabná Marie otěhotněla. Svého syna ale nikdy nespatřil - zemřel osm měsíců před jeho narozením. Maminka se rozhodla jméno otce synovi zatajit. Zřejmě jí v tom zabránily veškeré tehdejší okolnosti.

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové

Video se připravuje ...

Poprvé o zpěvákovi promluvila, když bylo malému Petrovi dvanáct let. „Kluci ve škole pořád mluvili o svých tátech, já nemohl, a tak jsem se mámy jednou zeptal. Moc se jí do toho ale nechtělo. Řekla mi ale nakonec pravdu, ukázala tátovy fotky, pustila jeho desky a já začal na tátu být moc pyšný. Je mi moc líto, že jsem člověka jako on nestihl poznat," prozradil deníku Blesk.

Informace ale pod povrchem nemohla zůstat navždy. Jakmile vyšlo najevo, kdo je Petrův syn, neskrývala Iveta Barotšová své překvapení a rozporuplné pocity. Petra Sepéšiho vždy vnímala jako osudovou lásku, což se nikdy nezměnilo. S jeho synem se ale nikdy setkat nechtěla.

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video se připravuje ...

„Asi je to dobře. Nevím, jak by to dopadlo. Je možné, že bychom se spřátelili, ale spíše je pravděpodobné, že by z toho vznikla nenávist,“ cituje Petra web ženy.iprima.cz. Nakonec zpěvačku po letech spojil s Petrem Sepéšim devětadvacátý den měsíce, kdy oba tragicky zahynuli. Tuto skutečnost nebere syn Petr na lehkou váhu. „Nejspíš nebude náhoda, že táta i Iveta zahynuli pod koly jedoucího vlaku. Sice každý jiným způsobem, ale asi pro sebe v životě byli osudoví,“ dodává.



Přečtěte si
EM1234
30. 6. 2023 • 10:29

ále jděte, kapku zesvětlit vlasy a učesat na blbečka a celý taťka. Štíhlý podloulý obličej, a vzít si barevný triko míst obleku... che

Dianthos
7. 5. 2022 • 13:34

Ona si i mohla být jista, že s nikým jiným nic neměla. Ale je velmi nepravděpodobné, že v době jeho smrti věděla, že je těhotná, to znamená že to zřejmě nevěděl ani on. Pokud rodila v termínu, byla těhotná tak tři až čtyři týdny.
Jinak na to otěhotnění moc času neměli. Petr se vrátil s Ivetou z turné po SSSR a jel k matce do Aše. Jak dlouhé mohlo být turné po tak velké zemi?
Jestli je mladý Petr synem Sepešiho, se těžko kdy dozvíme, když tehdy neudělali testy otcovství. Vlastně je to jedno. Podobný mu vůbec není. Na hudební scéně ho nenahradil. A kdo ví, kolik Sepešiho dětí běhá po světě, aniž vědí, kdo je jejich otec.

fany22
7. 5. 2022 • 12:06

Tentokrát nesouhlas. Vy vůbec nepřipouštíte, že mohla mít jenom Sepešiho, nebyla s nikým jiným, a naprosto přirozeně po jeho smrti ihned nešla do jiného vztahu. To snad je normální, že nespíte každý měsíc s jiným. Tudíž to věděla jistě.
Jinak, samozřejmě, pořád je tu možnost, že si ta paní romanticky vymýšlí, a taky je fakt, že kluk mu podobný není. Ale to nevíme.

Dianthos
7. 5. 2022 • 11:53

Kristinn - Iveta měla několik partnerů, kteří to s ní mysleli upřímně a nezištně. Snažili se jí zachraňovat, pomáhali jí. Ale jí nebylo pomoci.
Už když se rozešli s tím veterinářem, bylo jasné, že jí už těžko někdo nepomůže.
Navíc měla vysněného syna, ani kvůli němu se nepostavila na nohy, ale páchala sebevraždy.

Dianthos
7. 5. 2022 • 11:49

Naprostý souhlas. A to ještě v té době nebyly testy na této úrovni a dokonce si myslím, že se ani v lékárnách nedaly koupit. Chodilo se ke gynekologovi s každým zpožděním.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.