Zazářil v Ordinaci, teď vydal první klip: Bude tohle český James Dean? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zazářil v Ordinaci, teď vydal první klip: Bude tohle český James Dean?

Šimon Opp
Šimon Opp (Maty Habla)

Český James Dean anebo Leonardo DiCaprio - tyto příměry slýchá na svůj zevnějšek nová tvář českého showbyznysu, zpěvák Šimon Opp (19). Šimona našel a oslovil ke spolupráci producent Honza Gajdoš.

„Když jsem ho poprvé slyšel zpívat cover nějaké písničky na internetu, nevěřil jsem, že je to Čech a jsem rád, že jsem ho nakonec získal pro spolupráci. Má neskutečný hlas,“ říká Gajdoš. Šimon žil několik let v Anglii, což vysvětluje jeho brilantní akcent. Na prvního máje vydal Šimon Opp svoji prvotinu s názvem Lookin´ out, lookin´ in. „Když se řekne RETRO, tak si okamžitě představím Šimona. Ten kluk se tak obléká, žije a celkově na mě působí jako člověk ze 70. - 80. let, což dotváří absolutní autenticitu jeho hudbě,“ myslí si Gajdoš.

Video se připravuje ...

Šimon odpremiéroval on-line svůj videoklip na natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde si zahrál epizodní roli. „Pro mě je to všechno strašně nový, ale moc mě to baví. Hudba je to, co v životě chci dělat a stát poprvé i před filmovou kamerou byl pro mě obrovský zážitek, který bych rád opakoval častěji,“ dodává se smíchem Opp, jehož dalším velkým koníčkem je box a MMA.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.