Sámer Issa si sáhl do svědomí: Skandalista si sype popel na hlavu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer Issa si sáhl do svědomí: Skandalista si sype popel na hlavu?

Sámer Issa se stále věnuje muzice.
Sámer Issa se stále věnuje muzice. (Profimedia)

Zpěvák Sámer Issa (36) se proslavil díky historicky první řadě show Česko hledá SuperStar. Tehdy obsadil bronzovou pozici, a i když soutěž nevyhrál, po jejím konci se mu rozjela kariéra. Sámer si ale s odstupem času uvědomil, že si jí dostatečně nevážil.

Issa totiž vymetal jeden večírek za druhým. S jeho jménem bylo spojováno nespočet skandálů, které mu po pracovní stránce dost škodily. „My jsme zažili spoustu akcí, který byly skvělý a který byly hodně mimo. Těch kaleb, který nám procházely, tím jsem spoustu věcí zazdil. Ale zklidnili jsme se. A k tý časti před tím se snažím vrátit a pokračovat dál,” pronesl otevřeně pro eXtra.cz.

Bydlení s Markétou Mayerovou - Sámer Issa

Video se připravuje ...

Nedávno se dokonce přestěhoval z centra Prahy, aby byl více v klidu a měl kolem sebe méně rozptýlení. „Potřeboval jsem se uklidnit, vhodit jinou energii. Byly to 4 roky úžasnýho, bláznivýho života. Mám dva psy, chtěl jsem najít skvělý místo i pro ně, za barákem máme skvělej park,” svěřil se zpěvák, který momentálně pracuje na nových písničkách. S texty mu má pomáhat maminka Lucie Vondráčkové (42).

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
2. 5. 2022 • 16:42

Issa- hnusně potetovaný , díky malůvkám vypadá špinavě a navíc je ušišlaný - v podstatě žádný zpěvák, který by něčím zaujal.

mbmb
1. 5. 2022 • 21:04

Chudáček potapetovany

AHel
1. 5. 2022 • 18:58

Taková super nula....zalez...jen mě překvapuje spojení s Lucií Vondráčkovou, ta je asi také na dně, že se nechá spojovat s tímhle ***čkem. Kazí jí to reputaci si myslím. No nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.