Napravený Sámer Issa? Zase je v tom Vondráčková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Napravený Sámer Issa? Zase je v tom Vondráčková!

Sámer Issa a Lucie Vondráčková chystají další duet.
Sámer Issa a Lucie Vondráčková chystají další duet. (Instagram)

Zdá se, že se téměř zapomenutému zpěvákovi a finalistovi prvního ročníku Superstar Sámeru Issovi (35) comeback podařil. Duet Vrať se, který nazpíval s Lucií Vondráčkovou (40), byl mezi fanoušky vcelku úspěšný, a tak se oba rozhodli spolupráci zopakovat.

Poté, co vyšlo najevo, že oblíbená zpěvačka Lucie Vondráčková chystá duet s dávným lamačem dívčích srdcí, mnozí začali být poněkud skeptičtí. Přeci jen Sámer Issa po dlouhou dobu nepřišel s vlastní tvorbou a pouze přezpívával písně jiných interpretů, a tak se z české hudební scény začal pomalu, ale jistě vytrácet.

Z propasti zapomnění ho vytáhla právě Vondráčková, která stále viděla jeho pěvecké schopnosti, a dala mu tím šanci se vrátit na příčky českých hitparád. Společný duet byl spíše melancholického cítění, a ne všichni posluchači měli pro píseň pochopení, většině se však zalíbil. „Upřímně, byla jsem skeptická k Issovi, úplně mi nesedí. Ale klip a nakonec vše moc krásné,“ chválila duet jedna z fanynek, jak uvádí Expres.cz. „Moc dobře, vy dva. Lucka velmi překvapila. Skvělé. Gratuluji,“ pokračovala s chválou jiná posluchačka.

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují

Video se připravuje ...

Jelikož píseň sklidila úspěch, dvojice interpretů se rozhodla nadělit fanouškům přídavek, tentokrát více taneční. „Již brzy nový taneční duet Oči s Lucií Vondráčkovou,“ oznámil Issa na sociálních sítích. Po dobré zkušenosti se tak jejich publikum na další píseň těší. Fanoušci si však nemohli nepovšimnout, že poslední dobou zpěvačka vydává jeden duet za druhým, většinou s pohlednými, mladšími kolegy, a na samostatnou tvorbu jaksi zanevřela. Na úspěchu jí to nicméně neubírá.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AliAlice
23. 2. 2021 • 10:06

Jediná věc se kterou lze souhlasit je,že je pracovitá....a o tom ostatním....no coment...

minalepa
21. 2. 2021 • 17:30

Lucie je velmi pracovitá. Se Sámerem jim to spolu ladí, tak se těším. Oba dobře tancují a kdyby klip režírovala Tereza Hirsch, pak je to značka ideál a úspěch písně je zaručen. Jen tak dále.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.