Ta si zkrátka umí vybrat! Nový muž po boku Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ta si zkrátka umí vybrat! Nový muž po boku Vondráčkové

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Petr Kurečka)

Sotva vyšel její videoklip k nové písni, na které spolupracovala se zpěvákem Sámerem Issou (35), už natáčí další! Sama zpěvačka už ani neví, kolikátý klip letos vlastně pouští do světa.

„Je pravda, že na desce Růže je hodně písniček, asi osmnáct, takže se to sešlo dohromady,“ přiznala Vondráčková. Ani tentokrát, co se volby partnera do klipu týče, nesáhla zpěvačka vedle. V novém klipu ztvární jejího přítele Muž roku 2017 Matyáš Hložek (26). „Ráno před natáčením jsem ho viděla poprvé, je milý,“ sdělila webu Super. cz. Matyáš si v klipu zahraje pohledného, ale chudého přítele hlavní hrdinky.

Píseň s názvem Dej si cíl jí otextovala maminka Hana Sorrosová. Jak sama zpěvačka říká, song má vyzdvihnout sílu žen a motivovat je. „Když se musíte po mateřské vrátit do práce, není to jednoduché. Když máte problémy se šéfem, není to jednoduché. Vždycky to odnese ta žena. A moje postava pracuje v baru, studuje a do toho trénuje běhání. Setkává se s různými lidi, kteří ji od toho odrazují nebo si myslí, že se dostanou ke svému cíli zkratkami. Já měla vždycky pocit, že aby člověk něčeho dosáhl, musí pracovat a makat, a o tomhle ta písnička je,„ prozradila děj klipu zpěvačka.

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují

Video se připravuje ...

Lucie také přiznala, že se v klipu zrcadlí i její osobní zkušenosti. „Vždycky jsou ty písničky, které člověk zpívá, trochu i o něm, o tom, co zažil, a já nejsem výjimka. Vždycky se mě to týká osobně,„ přiznala Lucie. Ta momentálně pracovně v Česku dohání vše, co neměla možnost zvládnout v Kanadě. „Když člověka práce baví a má chuť pracovat, nemůže to najednou škrtnout ze svého života. To nejde,“ dodala Lucie.



Přečtěte si
AliAlice
1. 3. 2021 • 17:21

Někdo by jí měl poradit,aby už s těmi svými ..projekty " dala pokoj....žádný ze zpěváků,které si vzala na duety,to bohužel nezachránil...

kalenda
21. 12. 2020 • 09:04

Bohužel o téhle vypečené hrůze budeme číst ještě dlouho,protože nedokáže přijmou realitu,že je už za zenitem a bude mastit další a další mizerné klipy.

lekno
18. 12. 2020 • 23:08

Když diblík to už sám nezvláda, nastupují zajíci. Diblík je ani nechtěl, ale oni ho všichni uhánějí, tak co má dělat. On vúbec nemúže za to, že se v kuse motají okolo něho. Vždyť i tohto viděl poprvé těsně pred nátačením – prostě se tam nový sameček zjevil jako duch, aby ji překvapil. Nevydržel to už – bez diblíka.. Pro mrkev všichni udělají cokoliv, jen aby byl diblík v pohodě.. Samozřejmě – taky klip musí být v pohodě a zajíc si odvede svou práci.. Bez té spolupráce s mladýma klukama by díblík asi húř plul životem. Je to fakt dřina – takové natáčení klipu..

ho.no
18. 12. 2020 • 19:41

Hurá naše nejlepčí zpěéévačka Lucinka už zase natáčí nový klip

picoda
17. 12. 2020 • 23:55

DWEI

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.