Za hranicí vkusu: Jakým modelem Vondráčková odrovnala fanoušky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Za hranicí vkusu: Jakým modelem Vondráčková odrovnala fanoušky?

U zpěvačky Lucie Vondráčkové (40) platí, že věk je jen číslo, a čtyřicítku by jí hádal opravdu málokdo. Když ale přijde na některé módní kousky, které se okolí nezdají, právě onen věk poslouží jako vhodný argument.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

minalepa
17. 12. 2020 18:00

Fany 22, úplně přesně jste potvrdila to, o čem píšu. Došly argumenty, tak budeme hledat překlepy. Zase povrchnost zvítězila nad obsahem.
Máme evidentně jiný vkus. Lucie V. je žena, krásná, postava super a je to vidět již na první pohled. U Šafiny, nebýt dlouhých vlasů, hádala bych se zda je to muž či žena. A např. Gránský a spoustu jiných psali, že Lucie V. je přirozeně krásná. Ale to nezmiňujete. A o talentu Lucie V, si nechám vyprávět odborníky a ty, kdo jsou schopny talent poznat a vidět. Vy to nejste.

fany22
17. 12. 2020 19:29

Minalepo- vy jste taková popletená chudinka. Paměť moc neslouží, že? Moje špička byla reakcí na to, co vyvádíte VY. Kritizujete jiné, můžete se radostí rozskočit, když udělá chybu Šafářová, pošklebujete se tady za chybku dokonce Slovence Lianě! Napadáte hnusně osobně -bello-... ( Ona je ke všemu někdo jiný, než myslíte.) V podstatě útočíte na každého, kdo k Lucince nevzhlíží. S tou svou posedlostí a zaslepeností jste skutečně poslední, kdo by mohl lidem dávat lekce z objektivity a dokonce je napomínat. Vy určitě ne.
Lucinka je prostě prolhaná, hamižná pozérka, která se nezvládla rozvést na úrovni, důstojně. A ty reakce tady ještě nějakou dobu budou.( A to i kdyby byla skutečně krásná!) Ale zavinila vše sama. Zatímco nadávat někomu a napadat za to, ž e se rozvedl, může jenom naprostý primitiv.

Ale nevzdávejte se. Zítra si přečtete, jak Lucinka dostala ránu do srdce, že děti budou na Štědrý den u táty. Sice minulé Vánoce, když se v Brně rodila Leontýnka, a kluci byli logicky s mámou v Praze, jste vyskakovala a křičela FUJ!! ( normální člověk nechápe), letos se to tedy vystřídá, ale nepochybuji, že nás zase nějakým výplodem překvapíte a pobavíte.

lekno
17. 12. 2020 13:07

Minalepa kritizuje druhých, že hodnotia len visáž. A hneď potom sama s tým začne – povrchne hodnotí snúbencov. Keby aspoň objektívne, ale to by sme od nej chceli moc. Keď už teda sama začala o visáži L.Š., treba si zobrať príklad. Preto spustím trocha reality o visáži L.V. Nepísala by som, keby minalepa sa tu držala v medziach slušnosti, ale to ona nemá vo zvyku.. Na rozdiel od Lucie Šafky, ktorá je prirodzená plavovláska so svetlými očami a bez plastík, L.V. si už od mladosti pomáhala
k takému imidžu svetlými kontaktnými šošovkami a častým zosvetlovaním vlasov. Keď bola vždy tak krásna, prečo nebola spokojná so svojimi tmavými očami a vlasmi ? Ani prsia neboli pre ňu vyhovujúce po deťoch. Tak si ich dala upraviť plasticky. Nedá mi nespomenúť tiež tie nohy, keď minalepa sa tu posmievala L.Š. Chodidlá Lucie V. si vyžadovali svojho času operáciu haluxov. A ten jej nos - tiež možno už po plastike. Fotky, klipy – strojovo upravované k vylepšeniu jej obrazu, lebo nanesenie omietky /pardon – mejkapu, asi nepostačuje../. Tak vzniká klamlivý dojem o jej visáži. Osobne ju za to nesúdim. Prezentuje svetu zovňajšok, ako uzná za vhodné. Mňa na nej odpudzuje pokrytectvo a ďalšie neduhy jej charakteru..

kalenda
17. 12. 2020 10:33

Lucinka je krásná a sluší jí všechno.I kdyby si oblékla pytel.Že má přifouklý prsa a nastavené vlasy ji dělá ještě krásnější.A piště o ní jen hezké příspěvky,protože Matyášek už umí číst,řekne to Adámkovi a byli by pak smutní,protože Lucinka je skvělá máma,nejlepší zpěvačka a heeerečka

picoda
16. 12. 2020 12:55

fanny 22

stoneman003
16. 12. 2020 07:14

minalepa :
Vy ste z rodiny vondrajdy, alebo ste jej nekritická fanynka ? Pretože také hlúposti nenapíše objektívny pozorovateľ vašho idolu...
Radšej uvažujte, prečo Pleky od vondrajdy odišiel a prečo mu je Šafka prítažlivejšia a lepšia.

AliAlice
15. 12. 2020 20:32

minalepa...Šafářová na rozdíl od Vondráčkové nepotřebuje štáb vizážistů aby se mohla hyhňat před kamerou...ale působí přirozeně jako normální holka....a kdyby se o Vondráčkové denně nepsalo,tak by bulvár nemohl asi existovat...

kalenda
17. 12. 2020 10:51

Bez vizážistů má xicht jak lívanec

fany22
17. 12. 2020 13:23

Tak to je náhodou pravda. Když porovnám nenalíčenou Vondráčkovou, třeba jak relaxuje na kameni a nenalíčenou Šafářovou, vyhrává ta druhá. Ale neměla jsem potřebu to psát, protože ve vztazích jde opravdu o něco jiného. Trapné výkřiky, jak je Lucinka V. krásnější vypovídají o

fany22
17. 12. 2020 13:28

...úrovni diskutujících.
(Technika...)

Syda
15. 12. 2020 19:05

Ono u děrovaných kalhot záleží na postavě a tu má Lucie perfektní. Jinak mám padesátiletou kolegyni a nosí je též.

minalepa
15. 12. 2020 15:32

Bude trvat ještě dlouho, než čtenáři tiskovin budou hodnotit obsah článků před naprosto povrchním hodnocením člověka. Lucinka V.
vyhlašuje vítěze soutěže a místo toho, aby se čtenáři zajímali o obsah hodnotí, jak je oblečená, zda má umělé vlasy, aj, kraviny. Přestaňte hodnotit lidi podle zevnějšku, ale podle toho, co dělá. Lucii V. kritizují příznivci milenců. Lucinka V. ke krásná a sluší jí i pytel. Šafina je afektovaná, hloupá, prsa sdědila po taníkovi, křivé nohy a velikost nohy má stejnou jako Plekanec, pletou si boty. Tak i když takto hodnotíte Lucii V, tady máte hodnocení podle vašeho etalonu.

fany22
15. 12. 2020 21:56

To minalepa : Sdědila... Vážně? Dávejte si trochu pozor na tu gramatiku, Marie, když ji tak bedlivě sledujete u jiných. A těch překlepů : po taníkovi, ke krásná,... nejste trochu rozklepaná?
Ale té Šafině jste to vážně natřela! Ta snad nebude ani dneska spát. Možná se dokonce obrátí na stejného plastického chirurga, jako Vondrajda...té prsa vymodelovali docela pěkně. Ale nemyslím, že to Šafi potřebuje. Je šťastná a krásná i tak.
Nějak vám uniklo, že Lucinku V. tady nikdo nekomentoval, hodnotily ji pipky na jejím facebooku, normální dospělí lidé tam vážně nemají důvod chodit. A oblékání je to nejméně důležité, co je na ní ke kritice.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.