Fešáci z první SuperStar po 18 letech: Kde ty doby mládí jsou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fešáci z první SuperStar po 18 letech: Kde ty doby mládí jsou?

Parta sedmi finalistů první SuperStar opět spolu
Parta sedmi finalistů první SuperStar opět spolu (Instagram)

Pamatujete ještě na první řadu české SuperStar? Na obrazovkách se soutěž hudebních talentů objevila v roce 2004. Teď, po 18 letech, se někteří z účinkujících znovu setkali. Na jednom pódiu se sešli zpěváci Sámer Issa (37), Julián Záhorovský (37) a někdejší porotce, jinak frontman Žlutého psa, Ondřej Hejma (71).

Od jejich seznámení se výrazně změnili. Aby také ne, vždyť od té doby uběhlo dlouhých 18 let! Z chlapců jsou muži a z porotce důstojný kmet, který zůstává rockerem. Proslulé háro Ondřeje Hejmy poněkud zešedivělo, prokvetlý má i svůj vous. Místo klobouku si narazil na hlavu čepici, ve které působil jako pohádkový dědeček hříbeček.

Sámer Issa v roli modela ukázal vyhublé a potetované tělo!

Video se připravuje ...

Výraznou proměnou prošel i zpěvák Sámer Issa, který si už delší dobu nechává růst vlasy, takže se může pyšnit hustým hárem. A jeho kolega Julián Záhorovský, kterému se během SuperStar vytvořil velký klub fanynek, za ta léta přibral na váze. „Je to neuvěřitelné, že je to osmnáct let zpátky. Myslím, že to bylo před rokem,“ vzpomínal Záhorovský s tím, že byly nepolíbené děti z malých měst, které pobláznily republiku. „Byl jsem tehdy na střední cestovního ruchu a hotelnictví. Soutěž mi změnila celý život. Bylo mi 18 a odstěhoval jsem se do Prahy. Od té doby se živím hudbou,“ prozradil zase Issa.

Kmotři knihy

Trio z hudební soutěže se sešlo na křtu nové knihy Milénium spisovatelky Johany Fundové, mapující dobu kolem milénia. Proč si je vybrala? „Byli v první řadě Superstar, která byla pro to období signifikantní,“ vysvětlila Fundová.

Bydlení s Markétou Mayerovou - Sámer Issa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
19. 2. 2023 • 10:11

Objektivní repor­táž,o­prav­du.Jen nevím jestli si Sámer připlatil aby tady bylo tolik jeho xichtů a taky proč tam je třeba Jan Bendig a asi nějací "spolužáci"?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.