Smrt partnera Kolečkářové: Hrůzný nález po dnech nejistoty a pátrání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt partnera Kolečkářové: Hrůzný nález po dnech nejistoty a pátrání

Alžběta oplakává přátele Marcela.
Alžběta oplakává přátele Marcela. (Instagram)

Život zpěvačky a finalistky druhé řady Česko Slovenské SuperStar z roku 2011 Alžběty Kolečkářové (30) se minulý týden ze dne na den obrátil vzhůru nohama. Její partner Marcel G., se kterým má dvě malé děti, Louise (5) a Lennyho (2), totiž spáchal sebevraždu oběšením.

Za tragickým rozhodnutím otce rodiny stály dlouhodobé psychické problémy. Krutá zpráva zasáhla mladou maminku po celých dvou dnech nejistoty a pátrání. Nejbližší do poslední chvíle neztráceli naději, nakonec ale bohužel došlo na nejhorší a Marcela našli bez známek života.

„Dětem už to nějak vysvětlila. Ale co se vlastně stalo, to jim víc vysvětlí, až budou kluci větší,“ prozradil její manažer Milan Papežík. Zpěvačka by v těžké chvíli ráda varovala ostatní. Psychické problémy totiž mohou bez varování převrátit život každé rodiny. „Může se to stát komukoliv, kterékoli ženě,“ dodal manažer.

Zasnoubená SuperStar Martina Balogová: Svatba ano, ale další dítě ne!

Video se připravuje ...

Koncerty neruší

V těžkých chvílích nachází zpěvačka vedle svých synů útěchu hlavně v hudbě. „Hudba je to, čeho se teď chce držet. Z úcty k fanouškům koncerty neruší. Všechny akce se odehrají dle původního plánu,“ dodal manažer.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.