Utrápenou Kolečkářovou šokoval Mareš: Celou tu částku zaplatil on | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Utrápenou Kolečkářovou šokoval Mareš: Celou tu částku zaplatil on

Alžběta Kolečkářová ze SuperStar: První slova po sebevraždě přítele! Kdo jí nejvíc pomohl?
Alžběta Kolečkářová ze SuperStar: První slova po sebevraždě přítele! Kdo jí nejvíc pomohl? (archiv, instagram)

Zpěvačku a bývalou účasnici soutěže SuperStar Alžbětu Kolečkářovou (31) zasáhla před několika měsíci krutá zpráva. Její manžel Marcel spáchal sebevraždu a ona zůstala sama se dvěma dětmi. Upnula se na práci, která ji dělá šťastnou, ale bohužel neměla dostatek financí na vydání nového alba.

Alžběta je na tom dnes lépe, než první týdny po tragédii. „Zaměstnala jsem se prací, která mě absolutně naplňuje. Ale teď to na mě dolehlo a celou situaci budu řešit s psychoterapeutem. Nechci brát antidepresiva, tak věřím, že terapie pomůže,“ svěřila se zpěvačka pro Blesk.cz.

Aktuálně se chce Alžběta soustředit na zpěv a vydat nové album, bohužel po smrti manžela na tom není finančně nejlépe. Na stránce Donio však vznikla sbírka s názvem Pro Alžbětku a během dvou týdnů na ni přistálo 300 000 korun. Všechno to však bylo od jednoho jediného člověka – Leoše Mareše (47).

Zemřel Jan Pokorný (†39), jeden z nejuznávanějších českých stylistů

Video se připravuje ...

„On mi řekl, že celou tu částku zaplatil on. Že se k němu dostalo, co se mi stalo a že si mě pamatuje ze soutěže SuperStar před 8 lety, protože tehdy seděl v porotě. Já jsem začala plakat, objala jsem ho a řekla mu, že udělám všechno pro to, aby to album vyšlo“ dodala pro Blesk.cz zpěvačka, která je moderátorovi za jeho laskavost velmi vděčná.

Zasnoubená SuperStar Martina Balogová: Svatba ano, ale další dítě ne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
korytnackahela
4. 8. 2023 • 12:52

Leoš Mareš je frajer!
Je to skutečne hodný člověk a má citlivé srdce!!
Ta holka je opravdu šikovná a dobrá zpévačka. Je teď v hrozné situaci - sama se dvěma maličkými dětmi, protože si vzala slabocha. Potřebuje oporu a hodně sil, aby to zvládla. A ona to zvládne! Mámy jsou silné od přírody.
Díky Leoši! 😇😇

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.