Manželská krize u Marešových? Monika proti mladší milence | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Manželská krize u Marešových? Monika proti mladší milence

Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené
Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené (Foto Instagram)

Ačkoli jejich sociální sítě vypadají jako dokonalá reklama na štěstí, proslýchá se, že manželství Moniky Marešové (42) a Leoše Mareše (47) prochází krizí. Ve hře má být dokonce i někdo třetí.

Nejprve velkolepá dovolená v luxusní vile na Lago di Como a ihned poté romantika jak z filmu v Monte Carlu. Maraton za luxusními zážitky Marešových by možná šel považovat za snahu o usmíření. Otázkou však je, jestli je k němu vůbec důvod. 

Server Naše hvězdy sice přišel se zjištěním, že se vztah mezi manželi po narození dcery Alex proměnil a dokonce přinesl i svědectví o tom, že by měl mít Mareš údajně i mladší milenku, těmto skutečnostem ale nic nenapovídá. Je sice pravdou, že Mareš v minulosti neměl úplně čistý rejstřík, okolí páru se ale jednoznačně shoduje, že se po boku Moniky moderátor uklidnil. 

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip

Video se připravuje ...

Navíc - není to poprvé, co okolo páru probublávají informace o krizi. Objevily se se například v roce 2020, kdy vyšlo na povrch, že pár dochází pravidelně na terapie. K tomuto kroku ale přistoupili z úplně jiných důvodů, než jsou partnerské neshody. 

Konzultace s psychoterapeutem zvolil Mareš jako ochranné opatření, které souviselo s jeho sílícím vlivem na sociálních sítích. „Bavíme se o různých věcech a strašně mi to pomáhá. Je to jako s posilovnou. Nikdy se mi tam nechce. Uprostřed sezení je to občas dřina. Dělat na sobě je těžké,“ vysvětlil Mareš pro Esquire a doplnil: „Některé mé reakce na určité podněty mi připadaly horší, než by mohly být. Chtěl jsem je pochopit. Chtěl jsem na sobě začít pracovat. Jak jsem říkal, je to, jako když máte povislé břicho a rozhodnete se chodit do fitka. Chodím jednou týdně a Monika mi říká, že bych tam měl chodit každý den.“ 

Leoš Mareš Svalnatec 2018

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Andrea Heráková
15. 9. 2023 • 13:56

Takže celebrity mají být chudí úplně ???? Zrovna tahle druhá žena jeho luxus až tak nepotřebovala . Zlatokopky byly všechny ty modelky před ni které prošli ložnici několika fotbalistů a hokejistů. To jsou ukázkové podvodníce. Co je na tom že si teď najdu někoho zamilují se a bude bohatý ? Jedine zavystivcům to vadí a musí být všude a komentovat aniž by viděli do těch vztahů. Hrozný tenhle český národ že nastrkal náš Pavel ten co má místo mozku náboje tak miliardy jdou do špinavých kriminálních Ukrajinců co se nám teď vysmívají a mnoha lidem vzali jak práci i možnosti bydlení v tomhle není nikdo aktivní . Co čekat od pravého českého obyvatelstva jen pomluvy a rasism….

Andrea Heráková
15. 9. 2023 • 13:49

Umíte číst ????? Je o 5 let mladší

Andrea Heráková
15. 9. 2023 • 13:48

Umíte číst ????? Je o 5 let mladší

Andrea Heráková
15. 9. 2023 • 13:47

Umíte číst ????? Je o 5 let mladší

Martin Kuklík
15. 9. 2023 • 13:33

"Neživí" !! Krista pána! Vraťte se na ZŠ do hodin češtiny! Protože tohle číst vyloženě bolí!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.