Mareše si spletli s Monikou! Musí spát se zastrčeným trikem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mareše si spletli s Monikou! Musí spát se zastrčeným trikem

Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené
Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené (Foto Instagram)

V poslední době moderátor Leoš Mareš (47) sdílí se svou manželkou Monikou (42) jedno komické video za druhým. A fanoušci nestíhají lapat po dechu, jak je tento manželský pár dokáže rozesmát. Minulý týden moderátor sdílel třídílnou sérii, kde se mu dostalo péče od Moniky. A stálo to opravdu za to!

Ti dva se hledali, až se našli. Dokonalost na první pohled dolaďuje skutečnost, že si Leoš a Monika ze sebe umí pravidelně dělat legraci, o níž neošidí ani své fanoušky. Před několika dny se moderátor Evropy 2 pochlubil třemi videi, na nichž ukázal, jak to vypadá, když se dostane pod Moničiny ruce. Domácí salón krásy završilo video, na kterém mnozí fanoušci zaměnili Leoše za Moniku.

Nejprve si Monika vzala Leoše do parády v rámci kosmetických úprav. Započala trháním obočí, u nějž si neodpustila pár rýpavých poznámek na Leošův účet. „To nemá s obočím nic společného, to je normálně drát!“ pohoršovala se komicky nad úpravou Leošova obličeje. Následovala omlazovací procedura, při které Monika Leošovi na obličej aplikovala masku. Během toho zoufalým hlasem pronesla zbožné přání. „Aby ses mazal, to by bylo fajn,“ posteskla si Monika, která tuto sérii završila videem „na dobrou noc“.

Na něm Leoš odchází do ložnice. Fanoušky ovšem zarazila ladná chůze, kvůli které si mnozí Leoše spletli s Monikou. Neméně překvapivý byl pro sledující i spací úbor. Kvůli bolestem zad měl moderátor zastrčené triko v trenýrkách, čímž pobavil nejen manželku, ale i uživatele Instagramu. „To je moc hezký, v čem jdeš spát,“ chichotala se Leošovi Monika. „Bolej mě záda,“ odvětil Leoš suše, ale přitom stále vtipně. Většina lidí by jistě uvítala, kdyby Marešovi v této manželské sérii pokračovali i nadále. Sledovanost a úspěch by jim mohly závidět leckteré komerční stanice...



Přečtěte si
jima
25. 10. 2023 • 16:11

Komicke? Maresova je protivna a primitivni!

AHel
25. 10. 2023 • 16:04

Trapárna!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.