Nespokojená Marešová touží po změně! Bolí to, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nespokojená Marešová touží po změně! Bolí to, přiznává

Monika Marešová
Monika Marešová (Instagram)

Ačkoli má manželka moderátora Leoše Mareše (47), Monika (42) křivky přímo výstavní, jako každá žena se svým tělem stoprocentě spokojená není. Co by ráda změnila?

Po porodu dcerky Alex se Monika vrátila do formy rychlostí blesku. Možná i proto, že ani po čas těhotenství nevynechávala pohyb. Její jsou křivky předmětem obdivu, což je patrné kdykoli, když se s fanoušky na Instagramu podělí o sexy snímky v nové kolekci spodního prádla, jehož je ambasadorkou. Přeci jen je ale prý podle jejích slov co zlepšovat. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

„Chtěla bych zapracovat na svých nohou. Ty ale nejvíc bolí, dávají nejvíc práce. A také jsou hodně geneticky dané. Kdybych si mohla vybrat nahoře, co bych si mohla změnit, tak bych chtěla jiný kolena. Jsou dva druhy, buď máš takové to krásné jablíčko jako Míša Kociánová a pak jsme my druhé, které kolem jablka mají ještě něco nepěknýho,“ svěřila se Super.cz. 

Marešová se nevyhýbá ani vymoženostem moderní dermatologie, všechny zásahy do svého obličeje a těla však pečlivě váží. Před časem si nechala udělat foxy eyes, podstoupila mezoterapii a vyzkoušela i výplně rtů kyselinou hyaluronovou. „To, že se chceme líbit sami sobě a že chceme stárnout s grácií, je jasné. Myslím si ale, že aby člověk byl úplně vypnutý a nebylo na něm vidět, že mu je tolik, kolik mu je, tak to podle mě není úplně správně,” přiznala už dříve pro Showtime. 

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pragver
2. 10. 2023 • 07:48

A po těle má samou pihu !

radkomuller
19. 9. 2023 • 10:59

A penis ma pami maresova taky upravenej ?

jima
19. 9. 2023 • 04:32

Sexy krivky? KDE? Vdyt ma telo jako chlap.

ja01
18. 9. 2023 • 13:35

Vypadá jak vystrouhaná z umělé hmoty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.