Marešová bez manžela: Nemůže se mu už ani dovolat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Marešová bez manžela: Nemůže se mu už ani dovolat

Monika se těší na návrat manžela
Monika se těší na návrat manžela (Instagram)

Machu Picchu je právem zařazeno mezi sedm světových divů. Ke znovuobjevené svátosti Inků ale vede dlouhá cesta mimo civilizaci, na kterou se moderátor Leoš Mareš (47) rozhodl vzít i svoje dospívající syny - Matěje a Jakuba. Monika zůstala i s Alex doma. Nezbývá jí než věřit, že manžela na výpravě nic nepostihne...

„Skoro 20 kilometrů extrémním terénem po schodech, které postavili před 600 lety Inkové. Přechod přes dva horské průsmyky, přes dva vrcholy. Více než 1 200 výškových metrů směrem nahoru, ale stejný počet i směrem dolů,“ reportoval Mareš na začátku výpravy.

Už v tuto dobu měli za sebou velmi náročný výstup plný emocí. „Do tábora zbývá jen 10 metrů a Matěj se rozplakal. Z únavy, z vyčerpání a z toho pocitu, že je na konci dnešní cesty a už nemusí jít dál,“ popsal také moderátor. 

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...

Následně přišla ta náročnější část cesty v terénu... bez signálu. „Tady jsou ještě auta,“ napsal Leoš k jednomu z posledních videí. „Tady jsou ještě lidi, tady jsou ještě obchody se zmrzlinou, ale brzy nebude nic. Žádný signál, žádná wifi. Jen cesta, kterou před 600 lety postavili Inkové,“ postoval Leoš před vstupem na stezku. 

Z posledních příspěvků na Instagramu to ale vypadá, že se Marešovým podařilo doputovat úspěšně do cíle. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.