Marešovi na dovolené! Monika s rozkošnou Alex ve vlnách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Marešovi na dovolené! Monika s rozkošnou Alex ve vlnách

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (profimedia.cz)

Ačkoli je Monika Marešová (42) pyšnou maminkou roční Alex, rodičovství rozhodně neutlumilo její lásku k cestování. Nyní má navíc na poznávání světa novou parťačku, kterou již bere na cesty s sebou.

S příchodem potomka na svět se maminkám rozhodně nemusí od základu změnit život. Co bylo před dítětem, může bez problému fungovat i nadále. Monika Marešová je vášnivou cestovatelkou a není rok, který by trávila pouze v rodné zemi. Fakt, že se stala maminkou, ji v tomto ohledu nijak neomezuje. Dceru naopak na jaře přibrala na dámskou jízdu na Kanárské ostrovy, kam vyrazila společně se svou maminkou. Z moře měla roční Alex viditelnou radost.

Ani první letní dny netráví Monika v českých kotlinách. Tentokrát vyrazila na řecký ostrov Mykonos, kde si užívá nejen moře a místní architekturu, ale i luxusní akce. Monika je živoucím důkazem toho, že rodičovství nezabírá sto procent veškerého času, záleží jen na tom, jak si ho člověk umí rozvrhnou tak, aby byli všichni spokojeni.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.