Dusno mezi Rolins a Marešem? Dara promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dusno mezi Rolins a Marešem? Dara promluvila

Dara Rolins a Leoš Mareš
Dara Rolins a Leoš Mareš  (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz )

Mezi Leošem Marešem (47) a Darou Rolins (50) to má prý hodně skřípat! Přitom právě moderátor coby novopečený producent stojí za úspěchem nedávného zpěvaččina koncertu v pražské O2 aréně. Opakování velkolepé šou je tudíž ke vzájemnému dusnu v ohrožení!

„Od neděle tu myšlenku nemůžu pustit z hlavy. Trvalo mi pět dní, něž jsem ji přesvědčil. Termín zatím nemáme, ale Dara 2 bude,” nadšeně oznámil Leoš Mareš podle zmíněného webu před nedávnem na Instagramu. Aktuálně je místo dalšího opakování koncertu ovšem ticho po pěšině. Co se děje?

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka!

Video se připravuje ...

„Nevím přesně, co bylo důvodem, ale vím, že je Leoš s Darou pohádaný a aktuálně se spolu nebaví. Jak si pamatujete, krátce po koncertě v O2 aréně Leoš na svém Instagramu řekl, že s Darou udělá další šou, ale je léto a nic se neděje. Myslím, že se neslučovaly jejich představy a Leoš se klasicky urazil,” prozradil zdroj z okolí moderátora podle webu Topky. sk, který se na popisovanou situaci obratem zeptal přímo zpěvačky. „Nesmysl," jen úsečně pronesla Dara a zavěsila ...

Dara Rolins: O usmíření s ex Rytmusem! Bylo to dojemné!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
20. 7. 2023 • 09:52

...a nejhorší ze všeho jsou trpaslíci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.