Hodiny strachu pro Marešovou: Nepříjemné komplikace po cestě domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hodiny strachu pro Marešovou: Nepříjemné komplikace po cestě domů

Cesta byla plná vyhrocených momentů
Cesta byla plná vyhrocených momentů (Instagram)

První manželka Leoše Mareše (47), Monika, se musela chvílemi pořádně třást strachy. Návrat z dobrodružné výpravy na Machu Picchu, kam vzal Leoš jejich dospívající syny, totiž zasáhly neočekávané komplikace...

Vidět posvátné místo Inků je zážitek na celý život. Pro Mareše a jeho syny, Jakuba (17) a Matěje (14), byla cesta dokonce ještě dobrodružnější, než obvykle. Nezdolávali jen kilometry v náročném terénu pod vedením průvodců, jejichž součástí bylo i nocování v horách, kde klesla teplota i na nulu, zajímavá byla i cesta zpátky. 

Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...

Nejenže starší syn Jakub onemocněl a část dovolené absolvoval s angínou, ale další komplikace je potkali  i při zpátečním letu. Kvůli nepřízni počasí nemohli vzlétnout. „Hm, tak blesky všude a blízko,“ komentoval to moderátor na sociálních sítích. Následně díky tomu nestihli navazující let a zůstali uvíznutí v New Yorku. I tyto karamboly však zvládli s humorem a alespoň se prošli po Times Square. „Ale jo, dá se to. Lepší než ve Frankfurtu,“ glosoval pak Mareš. 

Nakonec se však všichni mohou pochlubit skvělým výsledkem. a mohou na sebe být náležitě pyšní. V nohou totiž mají 20 kilometrů extrémním terénem po   schodech, které postavili před 600 lety Inkové. „Nejvyšší nadmořská výška 4215 metrů. Přechod dvou horských průsmyků, přes dva vrcholy. Více než 1200 výškových metrů nahoru, ale stejný počet výškových metrů i dolů. Taková pěkná sinusoida,“ referoval moderátor. 

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alena Doležalová
22. 8. 2023 • 14:23

Redaktor si plete výrazy "díky tomu" (klad) a "kvůli tomu" (zápor).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.