Monika Marešová: V Saint Tropez s Jackem Nicholsonem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Monika Marešová: V Saint Tropez s Jackem Nicholsonem?

Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené
Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené (Foto Instagram)

Moderátor Leoš Mareš (47) vzal svou manželku Moniku (42) na luxusní dovolenou po Evropě. Začali v Itálii a poté se přesunuli do Monaca. Další zastávkou bylo Saint Tropez, ale tam Monika ležela na pláží vedle úplně jiného muže…

Leoš si vyčesal vlasy nahoru, což mu zvýraznilo kouty. Nelichotivý úhel pohledu a sluníčko mu navíc zvýraznilo vrásky na čele a třešničkou na dortu byly čtenářské brýle, které měl na špičce nosu.  „Na dovolené s tátou,“ napsal Mareš vtipně k fotce s manželkou.

Leoš Mareš s manželkou Monikou na dovolené

 

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Někteří jeho fanoušci ho přirovnali k americké ikoně Jacku Nicholsonovi. Celkově se moderátor dočkal pozitivních reakcí. „Někteří chlapíci umějí fakt stárnout a jsou k sežrání,“ napsala například fanynka Blanka pod fotku. „Mně se náhodou moc líbí, že to necháváš být. Injekce by to snadno vyřešily, jako u mnoha jiných, ale ty máš koule na to být sám sebou a to je top,“ pochválila Leoše Jana, která provozuje kometickou kliniku, takže očividně ví, o čem mluví.

Rey Koranteng: Mám rád aktivní dovolenou, opalovat se nepotřebuji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.