Ženy pukají závistí: Romantika jako z filmu pro Marešovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ženy pukají závistí: Romantika jako z filmu pro Marešovou

Leoš Mareš a Monika Marešová oslavili 8 let od seznámení
Leoš Mareš a Monika Marešová oslavili 8 let od seznámení (Instagram, archiv)

Dlouho to vypadalo, že si moderátor Leoš Mareš (47) nenechá upřít divoké večírky, alkohol a chvilkové románky. Pak ale na svatbě společných přátel potkal Moniku Koblížkovou (42) a jeho život se otočil o sto osmdesát stupňů...

Tenkrát pršelo a ona neměla deštník, tak jí nabídl svoje sako. Aniž by si oba něco slibovali, protože byli krátce po rozchodu, jejich setkání přerostlo v lásku. Dva roky na to Mareš požádal rodiče Moniky o ruku jejich dcery. Pak ji nic netušící odvezl do Mariánských lázní...

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

„Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky, pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni. Na naši písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mně pak řekla, že jí to vůbec nedošlo. Viděla krabičku, ale myslela si, že je to nějaký dárek. No a pak už jsem klečel,“ popsal pak Mareš zásnuby na své Instagramu.

Svatba se konala hned pár měsíců na to v rodinném kruhu a bez pozornosti médií v Litomyšli v kostele Nalezení svatého Kříže. Na památku tohoto dne pak Mareš pro Moniku složil Píseň Slib, který přezpíval před narvanou O2 arénou. V březnu minulého roku manželé oslavili příchod vymodlené dcerky Alex. 

Jak probíhalo focení s Monikou Marešovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
17. 7. 2023 • 18:12

Ženy pukají závistí. Jděte už do pr.... s takovými nadpisy. Proč by měly pukat? Jste ubožáci. Hrozný.

illenne
7. 7. 2023 • 19:48

Přesně tak, co jí máme závidět. Viděla jsem i nějaké video a žádná sláva. Aspoň, že mají šikovnou zdravou holčičku. Kluci doufám, že se často vídají s tátou, i když ne asi každý den.

Uživatel_973012
7. 7. 2023 • 14:38

Nevím, proč bychom měly pěknou závisti. To je zase nadpis.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.