Monika a Leoš Marešovi: Tajemství hvězdného páru odhaleno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Monika a Leoš Marešovi: Prasklo tajemství hvězdného páru

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Sledovanost Moniky a Leoše Marešových na sociálních sítích strmě stoupá. Moderátor a nově i producent má na sebe navázaných přes milion sledujících, Monika do počtu přihrává dalších 450 tisíc. Společně tak dokáží oslovit masy, a to z nich dělá spolehlivý marketingový nástroj...

Popularita nejsledovanějšího páru z řad známých osobností prudce narostla zejména po narození dcerky Alex. Z té se doslova přes noc stala patrně nejmladší instagramová hvězda. Příspěvky, které malé roztomilé děvčátko zachycují, totiž mají největší dosah a průměrně okolo 50 tisíc lajků. 

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

Marešovi uchopili příležitost i jako dokonalý byznys model, za který inkasují řádově statisíce. „Za 400 tisíc korun si u mě můžete objednat kampaň na Instagramu, která obsahuje dvě stories, dvě sady videí a dva příspěvky na feed. Pokud je to věc, když se shodneme spolu na způsobu prezentace, tak jak bych si to představoval já, a vám se to bude líbit a nebudu s tím mít problém, s tou službou nebo produktem, tak se to potom zrealizuje,“ přiznal Mareš v rozhovoru se Světlanou Witowskou. 

O polovinu levnější je pak spolupráce s Monikou, podle zjištění eXtra.cz si účtuje 200 tisíc korun. Samozřejmě, pakliže v kampani figuruje sama. Jakmile zapojí manžela, obě částky se sčítají a potenciálním zájemcům přijde faktura na 600 tisíc. „Upřímně řečeno, těch nabídek je tolik, že ta cena je i schválně takhle nastavená, aby nabídky filtrovala,“ netají se Leoš. 

 



Přečtěte si
lucir
16. 9. 2023 • 06:30

Je hodně dobrej. Každý má tu možnost.

duquesa
28. 7. 2023 • 20:44

A tu přehlídku kostí?

duquesa
28. 7. 2023 • 20:43

Máte pravdu!

illenne
19. 3. 2023 • 23:12

Mně je úplně jedno, jaké jejich tajemství prasklo. Jeho první žena mi je daleko sympatičtější, má s ní krásné dva syny. Snaží se věnovat i synům, bere je na dovolenou. Jeho druhou ženu moc nemusím, moje sympatie si rozhodně nezískala. Holčička je šikovná.

jima
18. 3. 2023 • 13:04

Prasklo tajemstvi? Vzdyt tyto osoby na sebe vse vyble.jou v instagramu. A chudak dite, vystavuji ho jako cvicenou opici.

Toto Maresovo chorobne vychloubani a upozornovani na svoji osobu se nazyva Histrionska porucha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.