Sexy Valentýn podle slavných krásek: Šly do prádla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Valentýn podle slavných krásek: Šly do prádla!

Modelky se chystají na svátek zamilovaných sv. Valentýna. Svlékly se do prádla.
Modelky se chystají na svátek zamilovaných sv. Valentýna. Svlékly se do prádla. (Instagram)

Jaký jiný valentýnský dárek přichystat pro svého milého než nové spodní prádlo! Tím se řídí modelky Taťána Kuchařová (35) i Jitka Boho (31). A nejsou zdaleka samy...

Jako svůj tip na Valentýna hodila Kuchařová do placu černé krajkové body, jež sotva zakryje bradavky. »Nejkrásnější žena světa 2006« nejdřív zahalila své sexy tělo pod saténový župan. Když se ale jde na věc, skrývá pod ním skutečně rajcovní prádlo. Tomu by neodolal žádný muž – snad s výjimkou jejího exmanžela Ondřeje Brzobohatého(40)...

Rozvedená Taťána Kuchařová: Šla z náruče do náruče!

Video se připravuje ...

Dvojnásobná maminka Jitka Boho zase tvrdí, že Valentýna se svým politikem Tomášem Hřebíkem (42, STAN) neslaví, ale nové prádlo si pro jistotu koupila. „Já a sportovní prádlo? A ještě k tomu křiklavé? To byste u mě těžko hledali... Ale nikdy neříkej nikdy. Zkusila jsem a jsem spokojená. Teď stejně dávám přednost pohodlí před kraječkami,“ žertovala Boho, která zároveň předvedla perfektní křivky.

Poslední týdny tráví Monika Marešová (47) s dcerou Alex v Miami na Floridě, kde k životu potřebuje skutečně jen plavky nebo spodní prádlo. Jedním takovým se pochlubila na sociální síti. V tyrkysové krajkové podprsence jí totiž prosvítají bradavky. A jestli tímto prádlem Monika překvapí svého muže na Valentýna, bude to dlouhá noc.

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Přítel ještě nepřebaloval! Jsem přecitlivělá, přiznává modelka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.