Kolečkářová po sebevraždě partnera: Poprvé na pódiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolečkářová po sebevraždě partnera: Poprvé na pódiu!

Alžběta Kolečkářová oplakává partnera.
Alžběta Kolečkářová oplakává partnera. (Instagram)

Jen 9 dní poté, co její partner dobrovolně odešel z tohoto světa, měla Alžběta Kolečkářová (30) první koncertní vystoupení. Bývalá finalistka SuperStar vystoupila v sobotu v Podivíně.

Zpěvaččin partner Marcel se údajně oběsil 13. dubna. Zůstali po něm dva malí kluci Luis (5) a Lenny (2). „Co chceš dělat... Děkuj (svému vlastnímu) bohu za to, jaké máš přátele, děti, rodiče a všechno, co ti zůstalo,“ napsala na své sociální sítě Alžběta, která je nyní na syny sama.

Marsell Bendig vyhrál Českého lva: Co s Mišíkem prozradili o úspěchu filmu Banger?

Video se připravuje ...

„A pokud ti nezbylo nic, běž to řešit odborně! A nebo si najdi nový sen, nový cíl. Nikdy se nevzdej života. Fakt bojuj,“ vzkázala všem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Na koncertě se jí aspoň na chvíli podařilo zapomenout. „Konečně i pro mě usměvavý večer. Uf, jak je důležité mít přátele. Víc takových večerů prosím,“ děkovala kapele I.V.M. v čele s Lukášem Chromkem (35).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.