Vítěz Superstar po 18 letech: Totální proměna Vlasty Horvátha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vítěz Superstar po 18 letech: Totální proměna Vlasty Horvátha

Fanoušci si Vlastu pamatují jako černovlasého kluka.
Fanoušci si Vlastu pamatují jako černovlasého kluka. (Marek Pátek, Instagram, archiv)

Vítěz druhého ročníku pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar Vlasta Horváth (45) oslaví letos tři významná výročí najednou. A jelikož nebyl zpěvák delší dobu viděn na veřejnosti, budou fanoušci jeho zjevem možná mírně zaskočeni!

Když vyhrál Vlasta Horváth v červnu 2005 druhý ročník SuperStar, začala jeho kariéra stoupat strmě vzhůru. Ačkoliv ho už na televizních obrazovkách není příliš vidět, zůstal u muziky dodnes. Čas ale neúprosně letí, a tak je z černovlasého mladíka už prošedivělý pán! Kromě vizáže se ale Vlasta vůbec nezměnil, elánu má na rozdávání a plánuje výroční koncert.

K tomu, aby se tenkrát Horváth stal vhodným adeptem pro českou showbyznysovou scénu, musel udělat několik ústupků. „Byl jsem v minulosti hodně striktní a poslouchal jsem spíš rockové kapely, ale potom roce 2005 se toho hodně změnilo,“ prozradil Horváth v rozhovoru na Rádiu Junior. „Chtěly se po nás hity a vždycky nám říkali, jak to musíme dělat. Postupem času se ti tak zalíbí i to, co nechceš,“ přiznal zpěvák.

Vlasta Horváth stále nevěří: Natočil píseň pro mrtvého bratra!

Video se připravuje ...

Tři významné události

Horváth plánuje na 25. října v Divadle Na Fidlovačce výroční koncert. Oslaví 46. narozeniny, 18 let na scéně a 18 let od vydání první desky Místo zázraků. Známe už také první hosty. Těmi jsou houslista Pavel Šporcl (49) a jeho manželka Barbora Kodetová Šporclová (52).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.